Tinus (voorheen Rama)

Hier een berichtje van Tinus (voorheen Rama). Ik ben 19 juni naar mijn forever home vertrokken en dat bevalt goed. Bij aankomst heb ik een middag in de kattenkamer met veel speelgoed en een kartonnen dozen kasteel gezeten, maar toen hoorde ik mijn huisgenoot Arie op de gang. Toen de deur open ging won mijn nieuwsgierigheid het van mijn bang zijn en zo begon ik s’ middags al voorzichtig aan de ontdekkingstocht in huis. Arie moest 1,5 dag naar mij brommen, maar we hoefden niet te blazen en te meppen naar elkaar. Ik durf inmiddels al overal in huis te komen. Aan mijn baasjes en de huiselijke gewoontes en geluiden ben ik ook al gewend. Zij mogen mij aaien en mijn vrouwtje mag soms een paar kusjes op mijn rug geven en mij borstelen. Als ze gaat borstelen, ga ik intussen al trappelend en snorrend brokjes eten. Spelen doe ik ook graag en dat kan ik heel goed alleen, maar leuker is het als Arie thuis komt. De 1e twee weken renden we achter elkaar aan het huis door en verstopte ik mij waar Arie niet bij paste, want stoeien met Arie vond ik nog eng. Nu is Arie mijn grote vriend en stoeien we erop los. Ik vind het zo leuk om Arie te bespringen. We zijn graag bij elkaar in de buurt en slapen ook vaak samen. Ik ben al helemaal ontspannen in huis en zo leer ik in mijn eigen tempo wat het is om een huiskat te zijn, net als Arie. Over een poosje mag ik met Arie mee naar buiten.

Tinus (voorheen Rama)

Tinus (voorheen Rama)

Tinus (voorheen Rama)

Tinus (voorheen Rama)