Kyra (voorheen Akyra)

Hallo,

Ik heb Kyra nu net iets langer dan een maand, en wat is het een leuke poes. De eerste paar dagen was ze bang en wilde ze niets van me weten. Nu zit ze te wachten voor de deur in de woonkamer wanneer ik thuis kom, ik heb geen tijd om eten of drinken te pakken want mevrouw wilt geaaid worden.

Ze springt dan vaak op de bank en dan begint ze te miauwen. Het is dan weer tijd dat ik haar aandacht geef, dit laat ze dan ook wel merken want zodra ik op de bank zit komt ze gelijk op schoot. Vaak als ik haar een paar minuten aai besluit ze om maar in slaap te vallen. Als ik dan vervolgens op wil staan blijft ze liggen en kijkt ze me boos aan. Als ik haar dan weg wil duwen blaast ze naar me, dan besluit ik vervolgens om te blijven zitten. Dan aai ik haar verder en dan spint ze tot ze weer in slaap valt.

Als ik dan zelf na een lange dag naar bed ga volgt ze me door de badkamer. Als de slaapkamerdeur open staat gaat ze op bed liggen en dan slapen we samen, als de deur dicht is gaat ze krabben tot ik deze open doe. Soms als het een beetje koud is kruipt ze het liefst onder de dekens bij me en dat vind ik zelf net zo gezellig.

Sinds de vorige update die ik gaf is ze meer gaan praten, ze is onwijs sociaal. Het is echt een schoot kat. Ik ben onwijs blij met haar en hoop nog vele jaren van haar te kunnen genieten.

Kyra (voorheen Akyra)

Kyra (voorheen Akyra)

Kyra (voorheen Akyra)

Kyra (voorheen Akyra)