Toby ( voorheen Bobbie)

Hierbij een update over Toby (Bobbie in het asiel). Toby kwam twee dagen voor Kerst 'thuis'. Hij heeft een paar weken voornamelijk in de kast onder de trap gewoond, waar ook de kattenbak stond. Een soort Harry Potter dus ;).

Daarna verplaatste hij zich naar onder de bank en in de krabton. Hij sliep heel veel en kon enorm dromen. Ik had het idee dat Toby best oud was omdat hij zo weinig deed. Zijn leeftijd is geschat. Met liquid snack probeerde ik hem te paaien en dat ging aardig goed behalve als hij omhoog keek en mijn ogen zag, dan was hij weer weg, zijn ogen zo groot als schoteltjes. Ik vond het na een paar weken best lastig, ook omdat er ook andere dingetjes gebeurden: andere kattenbakvulling niet willen, veel/weinig eten en hij bleef erg bang. Totdat ik Feliway kocht in de winkel. 24 uur later sprong ie opeens naast me op de bank! Daar was hij een week niet weg te slaan. Totdat ik een week later even met 'm naar de dierenarts wilde. Groot drama en de dierenarts maar weer afgezegd..het leek weer terug bij af. Langzamerhand vindt hij echter z'n rust weer terug.

Toby mag sinds een paar dagen naar buiten en dat vindt hij fijn. Het is een ontzettend lieve kater die geen stap verkeerd zet en doet en hij doet niks wat niet mag of kan. Hij ligt ontzettend graag bij me als ik maar rustig op de bank blijf zitten. Hij kan uren spinnen en speelt een paar keer per dag even met z'n speeltjes. Hij kan héél diep zuchten als hij naast me ligt, ik leg dat maar positief uit.

Ik heb het idee dat hij wel gelukkig is en ik vermoed dat zijn vertrouwen met de tijd meer en meer zal groeien. Hij past heel goed bij mij.

Toby ( voorheen Bobbie)

Toby ( voorheen Bobbie)

Toby ( voorheen Bobbie)