Boaz (voorheen Kikkertje)

Een nieuw mandje vroeg ook om een nieuwe naam en daarom heet kikkertje voortaan Boaz (in hem zit kracht). Boaz is een heerlijke kater die zijn eigen leven leidt. Zo is hij nog niet echt aaibaar maar dat is niet erg. Boaz krijgt daar zijn eigen tijd en ruimte voor. Wie weet komt het nog een keer en zo niet dan is het ook goed.

Boaz is verzot op eten en is met een liquid staafje meestal te verleiden tot een aai. Handen vind hij veelal wat eng, behalve als er een snoepje in zit.

Slapen deed Boaz in zijn kistje boven op de krabpaal maar de laatste tijd slaapt hij heerlijk op een kussen op de eetkamerstoel. Overdag is zijn favoriete plekje boven op de eettafel zodat hij goed uitzicht heeft op de tuin en de voederpaal voor de vogels.

Als Boaz naar buiten gaat loopt hij een klein rondje door de struiken maar het liefst ligt hij in zijn mandje onder het afdak.

Het kattenluik is niks voor Boaz, dat vind hij maar niks. Liever laat hij zich bij de voordeur horen om naar binnen en buiten gelaten te worden.

Boaz is een echte kletskous, eerst dacht ik dat hij krols was maar dit is het bekende geluidje van Boaz.

Ik ben dankbaar en blij dat Boaz bij mij mag wonen. Het is mijn heerlijke boefje geworden met een geweldig eigenzinnig karakter. Hij mag zijn wie hij is op zijn eigen manier want hij is perfect zoals hij is. Boaz zit in mijn hart.

Boaz (voorheen Kikkertje)

Boaz (voorheen Kikkertje)

Boaz (voorheen Kikkertje)