Flicka, Chico en Anton

Flicka was snel gewend in huis, na een halve dag onder de eetkamertafel op de stoel durfde ze op de bank te gaan zitten. Na een paar dagen kwam ze op schoot en wilde graag worden geaaid. Nu is ze heel aanhankelijk en speels, eten is een belangrijk onderdeel van de dag net als slapen in een zacht mandje. Als het niet te koud is gaat ze ook op het overdekt terras zitten, verder vindt ze fijn in huis op ontdekkingsreis te gaan. Flicka is graag in de buurt van Chico haar huisgenoot van de vorige eigenaar. Anton heeft ze accepteert, maar ze geeft hem weinig aandacht.

Chico is een stoere kater, maar heel bang voor de deurbel. Dan verstopt hij zich razend snel onder het bed. Hij houdt van veel aandacht en knuffelen en komt lekker bij je zitten op de bank. Chico vindt het fijn dat Flicka waar hij vroeger ook mee samen woonde, nu ook in het zelfde huis woont. Anton accepteert hij helemaal en ze gaan vreedzaam met elkaar om.

Anton was ook super snel gewend in huis en is heel gek of uitgebreid knuffelen. Wat je zo helemaal niet verwacht van een ex zwerfkat. Hij maakt vaak zachte piep geluiden als hij aandacht wil en het volgens hem allemaal veel te lang gaat duren voordat er iets gaat gebeuren. Anton is heel speels en grappig, zijn speelgoed vliegt dan in het rond en wordt uitvoerig bewerkt. Anton vindt het interessant dat Chico en Flicka in het zelfde huis wonen, maar hij houdt graag veilige afstand.


Flicka, Chico en Anton

Flicka, Chico en Anton

Flicka, Chico en Anton

Flicka, Chico en Anton