Zhara (voorheen Lambada)

Hier de langverwachte update van Zhara(Lambada)Alles duurt lang, vooral heel lang vinden wij (jullie zullen waarschijnlijk zeggen dat het fantastisch gaat, Haha)Maar dat geeft helemaal niets want ze is zo lief en grappig. Ze komt helemaal bij, laat dr persoonlijkheid beetje bij beetje zien en die is echt wel heel erg leuk. Ze is een clowntje met spelen, rolt alle kanten op en is verliefd op mede bewoonster Luna. Ze heeft alleen 1 ding, ze pikt het eten van je bordt af en ook echt pikt. Je kan je ogen niet van je bordt houden. En dit breekt ons hart dan weer want je ziet dan toch weer even haar verleden terug komen. Maar gelukkig hoeft ze nooit meer te scharrelen voor eten noch liefde.

Wij zijn in de hemel op het moment, Zhaartje heeft deze week besloten dat het klaar is met dr eigen kamer en dat het tijd wordt om het huis eigen te maken. Ze komt dus nu sins 4 dagen beneden, snuffelt, ruikt, schrikt, komt weer terug(hilarisch is dit tafereel), schrikt nog een keer en komt weer sneller terug, Haha.

Tijd is echt wat ze nodig heeft, ze komt steeds een cm dichterbij dus er zit zeker nog veel progressie.

Ook met Luna gaat het zins 2 weken helemaal fijn. Waar Luna eerst nog heel erg Zhaar wou domineren en haar territorium verdedigde (lees, de trap naar beneden) is ze nu heel lief. Ze geven kopjes, ze liggen kort bij elkaar en Zhaar begroet Luna enthousiast als ze weer binnen komt. Wij zijn hier zo verschrikkelijk blij mee. Dit is ook de reden dat Zhaar vannacht voor het eerst ergens anders heeft geslapen, nl in de pc kamer. Ze voelen zich beide meer op hun gemak al blijft Luna gewoon weg dom, lomp&famous met dr 5,5 kilo waar ze denkt dat ze een kitten is. En Zhaar is denk ik net aan 2,5 kilo(als ze dat al haalt) dus je snapt wat er gebeurt. Ook weer hilarisch om te zien. Zhara bijt nu wel een beetje van zich af en Luna laat ook weten wanneer ze even rust wil dus het lijkt erop dat alles zich hier rustig aan settelt. We hebben vandaag haar kattenbak en etensbakjes beneden neer gezet. Ze komt de afgelopen week alleen nog beneden op de bak en eten dus we gaan kijken hoe ze dit ervaart. Haar kamertje is nog steeds haar kamertje alleen zonder bak en eten.

Ik voeg een paar foto's van Zhara haar avontuur hierbij. Zhaartje heeft dr diamanten huis gevonden en wij zijn helemaal verliefd op dit oh zo lieve meisje.

Zhara (voorheen Lambada)

Zhara (voorheen Lambada)

Zhara (voorheen Lambada)