Wicky

Heehallo, kennen jullie me nog? Wicky, het kitten wat was meegelift onder een motorkap, met mijn prachtige schoonheidsvlekje waar mijn personeel volledig voor viel toen ze me voor het eerst zag, en niet te vergeten mijn motortje die vrijwel continue aanstond.

Het gaat heel goed met mij, de "zogenaamde" dierenarts (ik geloof er echt niets van) zei dat ik altijd een beetje klein zal blijven, maar jongen, daar klopt echt niets van, ik ben al hartstikke groot en vooral heel stoer. Ik ben nergens bang voor, niet voor mijn personeel en niet voor mijn andere 2 soortgenoten, toen ik in dit nieuwe huis kwam heb ik het meteen helemaal verkend en een paar goeie plekjes uitgezocht om te slapen. Ik kon nog niet goed op het aanrecht komen maar verzon daar al snel iets op, klimmen via de oven.

Ik mocht ook niet naar buiten, dat vond ik echt zo oneerlijk, die andere 2 mochten dat wel. Dus heb ik afgekeken hoe zij dat deden en toen kon ik ook naar buiten.

En die tuin jongen, dat is echt helemaal fantastisch, verstoppen in de struiken en dan mijn soortgenoten de stuipen op het lijf jagen, echt de wereld! Jagen op grassprieten, vliegen, spinnen, en laatst had ik zelfs een kikker, dan vond mijn personeel minder leuk, terwijl ik het nog zo lief voor haar neerlegde....

Ook heb ik een tijdje gejaagd op wortels, daar kwam ik echt superstoer mee thuis. Toen ging mijn personeel hard lachen. Snap jij dat nou? Nu maak ik de hele buurt onveilig maar kom ik altijd even thuis om knuffels en eten te halen. Mijn motortje doet het nog steeds heeeeeel goed en mijn personeel zegt altijd dat ze nog helemaal verliefd op me is. Stiekem ben ik ook wel een beetje verliefd op haar hoor, ze is heel lief en zorgt goed voor me, altijd veel knuffels en genoeg eten en drinken, en nu mag ik ook naar buiten zonder dat zij daar stress van heeft.

Ik heb een fijne tijd gehad bij jullie, en daar waren ook lieve mensen die veel knuffels gaven, maar ik blijf toch gewoon lekker hier! Veel kopjes van Wicky!!!

Wicky

Wicky

Wicky