Ace zoekt een bovenwoning

Hallo, ik ben cyperse kater Ace en ik wil graag in een gezellige bovenwoning wonen.

Ik had een leuk huisje bij lieve baasjes. Toch is er afstand van mij gedaan. Ik sproeide namelijk in huis en dat vonden mijn baasjes niet leuk. Zij hebben veel gedaan om dit probleem op te lossen maar niets hielp. Toen ben ik naar een ander huisje vertrokken. Daar woonden twee andere katten. Die vond ik leuk om mee te spelen maar ook daar bleef ik plassen.

De mensen denken dat de andere katten invloed hadden op mijn plasgedrag. Sinds ik bij Zwerfdier mijn rust heb gevonden en grit in de kattenbak heb, plas ik keurig in de kattenbak. Mijn urine is onderzocht en daar zat veel struviet in. Nu eet ik blaasbrokjes tegen de stress. Die moet ik mijn hele leven blijven eten. Gelukkig eet ik deze graag. De mensen van Zwerfdier kunnen je goed voorlichten hoe om te gaan met katten met een onzindelijkheidsverleden.

De mensen vinden mij een lieve en makkelijke kat, ik ben een echte knuffelkat. Graag geef ik kopjes of lig ik dicht tegen mijn verzorgers aan. Ook houd ik van spelen. Maar let op, ik ben vrij snel van slag. Voor andere katten kan ik bang zijn. In mijn vorige huisje kwam ik wel eens buiten. Maar dan wist ik niet hoe snel ik weer naar binnen moest. Alle geluiden van bijvoorbeeld het verkeer, vind ik heel eng. Ik ben ook snel afgeleid, dan raakte ik de weg kwijt naar mijn huisje. Dus een bovenwoning met een fijn balkon waar ik een frisse neus kan halen, is perfect voor mij.

Ik zoek een rustig huisje bij rustige mensen, zonder kinderen en zonder andere dieren. Gezien mijn bangige karakter is dat het beste voor mij. Stress is namelijk niet goed voor mijn blaas.

Dus, zoek jij een lieve jonge kat die graag knuffelt en speelt? En heb jij een rustig huisje waar ik mijn rust en ontspanning kan vinden? Dan nodig ik je graag uit voor een afspraak met mij. Dáág! Groetjes van Ace.

Ace   -   geplaatst

Geslacht
Kater
Geboren
01-08-2017
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Ace

Ace
Hanna     >