Aila zoekt een rustig huisje.

Mijn naam is Aila en ik ben bang. Dat is altijd zo geweest en waarschijnlijk zal ik bang blijven. Ik zal je mijn geschiedenis vertellen. Ik woonde samen met een andere poes in een heel rustig huisje bij een mevrouw alleen. Ik ben dan ook erg gesteld op een rustige omgeving, want ik ben niet anders gewend. De andere poes in huis leeft niet meer en mijn vrouwtje moest om gezondheidsredenen afstand van mij doen. Daarom woon ik nu bij Stichting Zwerfdier.

De mensen die hier werken vind ik ook eng en dan blaas ik naar ze, maar ze mogen mij wel aaien met een veertje. En heel soms ruik ik wel eens aan iemands vinger.

Nu ben ik dus op zoek naar een nieuw huisje. Het liefst bij iemand die alleen woont en heel rustig is. Ik ben niet gewend om buiten te komen, dus een flat is prima voor mij. Ik zou met een rustige, sociale kat samen kunnen wonen maar ik mag ook alleen naar een huisje. Als je het niet erg vindt dat ik bang en verlegen ben en dat misschien wel altijd zal blijven, wil je dan eens bij me op bezoek komen om kennis te maken? Oh ja, ik heb een dieet van blaasbrokken en ik ben goed zindelijk.

Aila   -   gereserveerd

Geslacht
Poes
Geboren
09-11-2007
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Aila

Aila in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

Chewey     >