Akyra zoekt een bovenwoning met afgesloten balkon

“Ik ben een rustige poes met pit”

Hoi allemaal, mijn naam is Akyra. Wat een mooie naam hè? Akyra is een Japanse naam en betekent ‘herfst’. Als je naar mijn vachtje kijkt snap je waarom ik zo heet.  Mijn vacht heeft namelijk allemaal mooie herfstkleuren. Leuk hè?

Mijn baasje bracht mij naar Stichting Zwerfdier omdat ik in huis plaste. Mijn baasje denkt dat dit kwam omdat het appartement waar ik woonde te klein was voor mij.  Ook woonden er twee andere katten. Dat vond ik niet zo leuk want eigenlijk wilde ik mijn baasje helemaal voor mijzelf hebben. Bij Zwerfdier ben ik volkomen zindelijk. Al mijn behoeftes doe ik keurig op de bak.

Mijn karakter is rustig maar ook pittig. Ik laat mij nog niet aaien. Met een verenstokje kun je me wel aaien. Ik vind het niet fijn om opgetild te worden. Bij Zwerfdier zit ik voornamelijk bovenin de krabpaal. Vanaf hier kan ik alles goed overzien. Dol ben ik op snoepstaafjes met een vissmaak. Dit kun je gebruiken om mij verder te socialiseren.

Graag wil ik een rustig huisje bij een of twee volwassen baasjes die ervaring hebben met katten zoals ik. Baasjes die veel geduld hebben om mij op mijn gemak te laten gaan voelen. Want dat geduld heb ik echt nodig. Ik moet namelijk in een nieuw huisje mijn zelfvertrouwen weer opbouwen. En dat kan best even duren. Houd je hier rekening mee als je mij in huis neemt?

Graag wil ik een ruime bovenwoning met afgesloten balkon. De mensen van Zwerfdier vertellen je hoe je je balkon kunt afsluiten. Kinderen vind ik niet leuk. Daarmee wil ik niet samenwonen. Andere katten vind ik ook niet leuk.  Graag wil ik als enige kat bij je wonen. Dan krijg ik fijn álle aandacht. En dat is precies wat ik graag wil!

BELANGRIJK: Vanwege mijn blaas eet ik CD brokken. Dit zijn blaasbrokken. Ook het speciale CD natvoer vind ik lekker. In mijn nieuwe huisje wil ik dit elke dag eten. Omdat ik onzindelijk ben geweest, moeten er in mijn huisje twee kattenbakken staan.  De mensen van Zwerfdier kunnen je hierover goed voorlichten.

BELANGRIJK: Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van Prof. Winklerlaan in Castricum.

Heb jij zin om de herfst in huis te halen? En weet jij hoe je moet omgaan met een lieve pittige poes? En heb je ook nog een ruime bovenwoning met afgesloten balkon? Dan hoop ik snel kennis met je te maken. Groetjes van Akyra.

Akyra

Geslacht
Poes
Geboren
13-09-2017
Opname
07-07-2022
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Akyra

Akyra

Akyra

Akyra in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

Anika     >