Alani zoekt een huis met een tuin

“Ik ben een gezellige gezinskat”

Dág allemaal! Mijn naam is Alani. Weet je wat Alani betekent? Dat betekent ‘knap’ in het Hawaïaans. En laat ik nou een enorme knapperd zijn. Daarom ben ik erg blij met mijn naam!

Ruim twee weken liep ik rond bij een boerderij. Daar verstopte ik mij onder een zeil. Er liepen daar meer katten. Het is dus waarschijnlijk dat ik onderdeel ben geweest van een kattenkolonie. Bij binnenkomst bij Stichting Zwerfdier ben ik een hele lieve poes en laat ik mij gemakkelijk nakijken.

Mijn karakter is aanhankelijk, aandoenlijk en vrolijk. Ik ben dol op aandacht en geniet van aaitjes en knuffeltjes. Heerlijk vind ik het om op schoot te liggen. Dan spin ik van genot. Als je mij in huis neemt wordt het een vrolijke boel. Want ik houd enorm van gezelligheid. Leuk hè?

Heel graag zoek ik een huisje bij een gezin, ik ben namelijk gek op aandacht. Ik lig het liefst de hele dag op schoot. Als er andere katten wonen vind ik dat geen probleem. Ik ga toch voornamelijk mijn eigen gang. Toch is het belangrijk dat een eventuele andere kat sociaal is en andere katten gewend is. Graag wil ik naar buiten, daarom zoek ik een huis met een tuin. Dan kan ik af en toe een frisse neus halen.

LET OP: Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van de Braakweg in Aartswoud.

Heb jij het gezellige huisje waarnaar ik op zoek ben? En waar ik kan genieten van aandacht en knuffeltjes? Pak dan de telefoon en maak snel een afspraak. Dan hoop ik je snel te ontmoeten voor een uitgebreide knuffelsessie. Kopje van Alani.

Alani   -   geplaatst

Geslacht
Poes
Geboren
01-03-2020
Opname
28-11-2021
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Alani

Alani

Alani

Alani
Blixem     >