Amaja zoekt een huisje met een tuin.

Lange tijd liep ik buiten te zwerven. Dat was geen fijne tijd voor mij. Zo goed en zo kwaad als het kon zorgde ik voor mijzelf. Mensen in mijn omgeving zagen dat ik twee kittens had gekregen. Zij vonden dat het buitenleven onverantwoord was en probeerden mij te vangen. Maar dat liet ik niet zomaar toe. Toen moest er een vangkooi aan te pas komen. Niet fijn hoor, maar er moest wat gebeuren.

Bij binnenkomst bij Zwerfdier was ik nogal van slag. Maar toch was ik blij met de veilige omgeving en goede verzorging. Mijn kittens heb ik goed verzorgd, ik was een goede moeder. Langzaam aan begon ik te wennen aan mijn nieuwe situatie. Ik liet mij voorzichtig aanhalen en genoot daarvan. Inmiddels voel ik mij goed op mijn gemak.

Mijn karakter is bescheiden en lief. Aaien vind ik leuk maar ik kom de aaitjes nog niet zelf bij je halen. Maar als jij naar mij toekomt, vind ik de aandacht fijn. Als ik jou nog niet ken, zal ik wat terughoudend op jou reageren. Houd je daar rekening mee als je naar mij komt kijken?

Nu mijn kittens naar hun huisje zijn vertrokken, wordt het tijd om aan mijn eigen toekomst te denken. Heel graag wil ik in een rustig huisje wonen. Bij een alleenstaande of stel, zonder kinderen. Een tuin is belangrijk voor mij. Want ik vind het fijn om een frisse neus te halen. Gun jij mij graag een fijn huisje? En, vind jij het leuk om mij eens te ontmoeten? Dan ben je van harte welkom! Hartelijke groetjes van Amaja.

Amaja   -   geplaatst

Geslacht
Poes
Geboren
01-04-2013
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
?
Amaja

Amaja
<     Ace
Bob     >