Ambor zoekt een huis met tuin

Mijn naam is heel bijzonder, het betekent namelijk Barnsteen. Deze steen is mooi geel-bruin van kleur. Precies de kleur van mijn vacht! Voila, nu weet je meteen waarom ik Ambor genoemd ben.

Mijn baasje moest mij afstaan omdat zij niet meer voor mij kon zorgen. Dat was heel verdrietig. In het begin van mijn verblijf bij Zwerfdier moest ik erg wennen. Ik was erg van slag. Maar nu heb ik mijn draai gevonden en mag ik een fijn nieuw huisje zoeken.

Mijn karakter is lief, rustig en aanhankelijk. De mensen vinden mij een vriendelijke goedzak. Ik wil graag aandacht van de mensen en laat mij graag aanhalen. Als je mij aait wil ik jouw hand niet zien voor mijn kopje. Maar als je achter mijn kopje begint en dan rustig over mijn rug aait, vind ik dat heel fijn. Een schootkat ben ik niet maar ik lag wel graag bij mijn vrouwtje in bed. Ik ben een kampioen in hard spinnen!

Naar andere katten ben ik dominant. Daarom wil ik als enige kat in huis wonen. Graag wil ik een tuin bij mijn huis want ik vind het fijn om buiten te zijn. Kinderen en honden ben ik niet gewend. Die vind ik ook niet leuk.

BELANGRIJK: In mijn vorige huisje kreeg ik een speciaal dieet: Anti-struvite blaasdieet van Prins. Deze moet ik ook in mijn nieuwe huisje blijven eten. Ik heb een ernstige vlooienallergie. Omdat ik panisch word van vlooienpipetjes, krijg ik elke 4 à 5 weken een tablet tegen de vlooien. Het is belangrijk dat ik dit in mijn nieuwe huisje ook krijg. De mensen van Zwerfdier vertellen je hier alles over.

Val jij op mijn goedaardige karakter maar ook op mijn mooie uiterlijk? Dan vind ik het leuk als je binnenkort belt voor een afspraak. Dan kan je meteen mijn mooie staart bewonderen. Wie weet hebben wij wel een klik en mag ik bij jou komen wonen. Dat wil ik heel graag. Liefs van Ambor.

Ambor

Geslacht
Kater
Geboren
01-04-2007
Opname
28-01-2020
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Ambor

Ambor

Ambor

Ambor in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

Elba     >