Amir zoekt een huis met een tuin

“Ik ben een relaxte knuffelkat ”

Ik ben een flinke kater van postuur. Er is dan ook veel om van te houden. Leuk hè?

Sinds lange tijd zwierf ik rond bij de vinder. Al die tijd stond ik op Amivedi. Helaas is daar geen reactie op gekomen. Omdat ik niet gecastreerd en niet gechipt was, ben ik naar Stichting Zwerfdier gebracht. Hier ontpopte ik mij meteen tot een lieve knuffelkater.

Mijn aard is rustig, goedaardig en lief. Graag lig ik in een veilig holletje. Daarin voel ik mij het meest op mijn gemak. Als de mensen de kamer binnenkomen, loop ik naar ze toe voor aandacht. Dan wil ik graag geknuffeld worden.

LET OP: Als ik te lang geaaid word, vertoon ik soms onberekenbaar gedrag. Dan kan ik uithalen. Daarom is het belangrijk dat mijn toekomstige baasjes mij goed leren kennen. Zo kunnen ze ‘lezen’ wanneer ze moeten stoppen met aaien. Houd je hier goed rekening mee als je mij in huis neemt?

Andere katten vind ik niet leuk. Daarom wil ik graag als enige kat in een huisje wonen. Graag wil ik een tuin bij mijn huisje. Omdat ik soms onberekenbaar ben, wil ik alleen samenwonen met jong volwassenen vanaf ca. 18 jaar. Het is dan wel belangrijk dat zij ervaring hebben met kattengedrag.

Val jij op mijn grote postuur maar ook op mijn zachte karakter? Dan hoop ik dat je belt voor een afspraak. Daar verheug ik mij op! Pootje van Amir.

Amir

Geslacht
Kater
Geboren
01-06-2018
Opname
13-12-2020
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Amir

Amir

Amir

Amir

Amir in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

Anna     >