Anika zoekt een huis met een tuin

“Ik ben een lieve vrolijke gezinskat”

Mijn naam is Anika. Mijn Hindoestaanse naam betekent ‘lief’. Laat dat nou net één van mijn karaktertrekjes zijn! Logisch dan dat ik deze naam draag toch?

Mijn baasje bracht mij naar Stichting Zwerfdier, omdat ik plaste in huis. Dit werd waarschijnlijk veroorzaakt omdat ik niet naar buiten kon. Dat wil ik namelijk erg graag. Bij Zwerfdier ben ik volkomen zindelijk. Hier doe ik alles netjes op de kattenbak. Nu mag ik op zoek naar een heerlijk huisje voor mijzelf alleen. Dat lijkt mij superfijn!

Mijn karakter is lief en gezellig. Ook ben ik vrolijk en aanhankelijk. Ik ben dol op veel aandacht en knuffelen. Op schoot liggen vind ik heerlijk. Het liefst heb ik dat je veel thuis bent om mij aandacht te geven. Dus als je parttime werkt, maak je mij heel gelukkig!

Omdat ik een echte gezinskat ben, wil ik graag naar een huisje met kinderen. Zij moeten dan wel aan katten gewend zijn. Zodat ze mij met rust laten als ik eet, drink, slaap of als ik gewoon even geen zin heb in aandacht. Houd je daar serieus rekening mee als je mij in huis neemt? Natuurlijk kan ik ook in een huisje met volwassenen wonen. Dat vind ik ook gezellig.

Andere dieren houd ik niet van. Dus in mijn nieuwe huisje wil ik als enige kat wonen. Een tuin bij mijn nieuwe huisje is een must. Want ik wil dolgraag naar buiten. Maar LET OP: Ik ben al lang niet naar buiten geweest. Verkeer ben ik dus niet meer gewend. Mijn nieuwe baasjes moeten mij begeleiden in het naar buiten gaan. De mensen van Zwerfdier informeren je hoe je dit het beste kunt aanpakken.

BELANGRIJK: Omdat ik onzindelijk ben geweest moeten er in mijn nieuwe huisje wel 2 kattenbakken staan. De mensen van Zwerfdier kunnen je hierover goed voorlichten.

LET OP: Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van de Van de Veldelaan in Alkmaar.

Wil jij dit lieverdje een superfijn leventje geven met veel knuffels en aandacht? Ben jij lekker vaak thuis? En heb jij die die oh zo belangrijke tuin? Kom dan snel knuffelen met mij! Ik wacht op je. Kopje van Anika!

Anika

Geslacht
Poes
Geboren
15-04-2011
Opname
16-08-2022
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Anika

Anika

Anika

Anika in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Akyra
Aragon     >