Anna zoekt een baasje met ervaring

Het leven is een feest maar je moet wel zelf de slingers ophangen. Dat doe ik dan ook met verve!

Samen met mijn broertje Olaf en moeder zwierf ik in Middenmeer. De mensen hebben ons van straat gehaald en naar Stichting Kitten en Co gebracht. Omdat het daar vol was, zijn wij naar Stichting Zwerfdier verhuisd. Bij binnenkomst waren wij nogal van slag. Inmiddels wonen wij hier een tijdje en zijn wij gewend. Nu mogen wij een passend huisje zoeken. Dat vinden wij leuk maar ook spannend.

Bij Zwerfdier woon ik in een kamer met mijn broertje Olaf en een andere jonge poes Marie. Wij kunnen heel goed met elkaar opschieten. Wij spelen en ravotten met elkaar. Ook liggen wij graag samen te slapen. Het is voor mij dan ook heel belangrijk dat ik met Olaf of Marie óf bij een andere sociale kat van dezelfde leeftijd, samen ga wonen. Houd je hier serieus rekening mee als je mij in huis neemt?

Ik ben een bang en schuw poesje. Als mensen de kamer binnenkomen, ben ik heel alert. Dan schrik ik en ren ik weg. De mensen kunnen mij niet pakken. Toch ben ik wel nieuwsgierig naar mensen want ik houd ze goed in de gaten.

BELANGRIJK: Het is belangrijk dat ik bij rustige en geduldige baasjes woon die ervaring hebben met schuwe katten. Er is namelijk nog een weg te gaan in mijn socialisatieproces. Met veel geduld, aandacht en spelen kan je mij socialiseren. Daarom is het van belang dat mijn baasjes part-time werken. Zodat er genoeg aandacht is voor mij.

Graag wil ik een tuin bij mijn huisje. Daarin kan ik mij lekker uitleven. Kinderen zijn te druk voor mij. Ik kan wel wonen bij kinderen van ca. 16 jaar. Zij moeten dan wel schuwe katten gewend zijn.

Heb jij de ervaring om met een jonge poes als ik om te gaan? En, heb jij de tijd en het geduld om mij verder te socialiseren? Dan hoop ik dat je naar mij komt kijken. Houd je er dan wel rekening mee dat ik jou spannend vind? Kopje van Anna.

Anna   -   geplaatst

Geslacht
Poes
Geboren
01-07-2020
Opname
02-10-2020
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Anna

Anna
<     Amir
Blixem     >