Antonius zoekt een huis met tuin

Ooit een kater met zo’n aparte cyperse vacht gezien? Mooi hè?

Al geruime tijd liep ik rond op de vindplaats. Daar bezorgde ik overlast in de buurt. Zo kon het niet langer doorgaan. De mensen wilden controleren of ik een chip had. Maar dit liet ik niet zomaar toe. Daarom heeft de dierenambulance mij met de vangkooi gevangen. Bij Stichting Zwerfdier werd mijn chip alsnog gecontroleerd. Helaas was ik niet gechipt. Wel was ik van slag en blies ik naar de mensen.

Inmiddels ben ik gevaccineerd, gecastreerd en bekeken door de dierenarts. Alles is goed met mij en nu mag ik op zoek naar een huisje. Dat vind ik best wel spannend.

Bij Zwerfdier ben ik voornamelijk bang. Ik durf mij nog niet echt vrij te bewegen. Mijn verzorgers geven mij met veel liefde en geduld aandacht. Ze aaien mij met een verenstokje. Dit laat ik wel toe maar ik laat niet merken of ik dat fijn vind. Ik ben dan ook erg op mijn hoede. Na mijn lange tijd op straat heb ik geleerd om mensen niet zomaar te vertrouwen. Dat moet weer groeien.

Het is nog moeilijk om iets over mijn karakter te zeggen. Tijd zal leren hoe ik mij zal ontwikkelen. Wel weet ik dat ik een huisje wil met mensen die gewend zijn om met katten zoals ik om te gaan. Een heel rustige en geduldige benadering dus. Kinderen vind ik eng. Dus ik wil een huisje zonder kinderen. Ik weet nog niet of ik andere dieren leuk vind.

BELANGRIJK: Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van de St. Anthoniusstraat in Alkmaar.

Gun jij mij, een voormalige zwerfkat, een liefdevol huis? Verwacht jij niet teveel van mij? En, schrik jij niet wanneer je naar mij komt kijken dat ik naar je zal blazen? Wie weet kunnen wij het dan wel vinden met elkaar! Tot gauw, groetjes van Antonius.

Antonius

Geslacht
Kater
Geboren
01-04-2016
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
?
Antonius

Antonius

Antonius

Antonius

Antonius in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

Asthor     >