Antonius zoekt een huis met tuin

Zie je mijn cyperse vacht en mijn melancholische blik? Onweerstaanbaar hè?

Al geruime tijd liep ik rond op de vindplaats. Daar bezorgde ik overlast in de buurt. Zo kon het niet langer door kon gaan. De mensen wilden controleren of ik een chip had. Maar dit liet ik niet zomaar toe. Daarom heeft de dierenambulance mij met de vangkooi gevangen. Bij Stichting Zwerfdier werd mijn chip alsnog gecontroleerd. Helaas was ik niet gechipt. Wel was ik van slag en blies ik naar de mensen.

Inmiddels ben ik gevaccineerd, gecastreerd en bekeken door de dierenarts. Alles is goed met mij en nu mag ik op zoek naar een huisje. Leuk hè?

In het begin van mijn verblijf bij Zwerfdier was ik bang en schuw. Inmiddels woon ik hier een tijdje en voel ik mij op mijn gemak. Ik loop lekker los in de kamer. Langzaamaan heb ik geleerd mensen weer te vertrouwen. Nu laat ik mij rustig aaien door mijn verzorgers. Dat vind ik best fijn.

Mijn karakter is rustig en bescheiden. Van de andere katten in de kamer trek ik mij niet zoveel aan. Ik ga rustig mijn eigen gangetje. De mensen denken dat ik samen met een andere kat kan wonen. Dit moet dan wel een zelfstandige sociale kat zijn. Het is belangrijk dat ik bij mensen woon die ervaring met katten hebben. Die mij rustig en geduldig benaderen. Mensen die het niet erg vinden dat ik tijd nodig heb om te wennen in een nieuw huisje. Kinderen vind ik eng en te druk. Daarom wil ik in een huisje zonder kinderen wonen.

BELANGRIJK: Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van de St. Anthoniusstraat in Alkmaar.

Gun jij mij, een voormalige zwerfkat, een liefdevol huis? Verwacht jij niet teveel van mij? En vind jij het niet erg dat ik verlegen reageer als ik jou voor het eerst ontmoet? Wie weet kunnen wij het dan wel vinden met elkaar! Tot gauw, groetjes van Antonius.

Antonius   -   geplaatst

Geslacht
Kater
Geboren
01-04-2016
Opname
26-08-2019
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Antonius

Antonius

Antonius
Binkie     >