Aragon zoekt een bovenwoning met afgesloten balkon

“Ik ben een verlegen kater”

Mijn naam is Aragon. Ondanks mijn stoere voorkomen, ben ik een kater met een klein hartje! Met een beetje geduld kan het hartje van deze mooie witte kater zeker veroverd worden. Ik vertel je mijn verhaal.

Mijn baasje verhuisde naar een verzorgingshuis. Daarom ben ik bij Stichting Zwerfdier terecht gekomen. Nu mag ik zoek naar een nieuw huisje. Dat vind ik best spannend maar ook fijn.

Mijn karakter is lief en rustig. Wel ben ik verlegen en terughoudend. Als je naar mij komt kijken, merk je dat ik eerst rustig de kat uit de boom kijk. Maar als ik je eenmaal beter ken, laat ik mij fijn door je knuffelen.

BELANGRIJK: Ik wil naar een huisje met een of twee ervaren, rustige baasjes. Het is belangrijk dat mijn nieuwe baasjes rekening houden met mijn verlegen en terughoudende karakter. Dat zij ervaring hebben met katten zoals ik. En dat ik tijd krijg om mij op mijn gemak te gaan voelen. Het kan best wel eventjes duren voor ik goed gewend ben. Houd je hier goed rekening mee als je mij in huis haalt?

Kinderen vind ik niet leuk. Daarom wil ik naar een huisje zonder kinderen. Van andere dieren houd ik niet, dus in mijn nieuwe huisje mogen geen andere dieren wonen.

Omdat ik altijd in een appartement heb gewoond ben ik niet gewend om naar buiten te gaan. Daarom ben ik op zoek naar een bovenwoning met een afgesloten balkon. De mensen van Zwerfdier vertellen je hoe je een balkon goed af kunt sluiten.

BELANGRIJK: Omdat ik nogal aan de zware kant ben, moet ik Hill’s RD-brokken eten. Hiervan ga ik afvallen. De mensen van Zwerfdier kunnen je hier alles over vertellen.

LET OP: Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van de Noorderkade in Alkmaar.

Ben jij het rustige, ervaren kattenbaasje dat deze nu nog zware jongen een fijn leven wil geven? Dat geduld heeft ook al duurt het misschien wel een poosje voor je mijn hartje veroverd hebt? Heb jij die fijne bovenwoning met afgesloten balkon? Houd er maar rekening mee dat ik eerst de kat uit de boom kijk als je naar mij komt kijken. Hopelijk tot snel! Poot van Aragon!

Aragon   -   gereserveerd

Geslacht
Kater
Geboren
22-04-2012
Opname
21-07-2022
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Aragon

Aragon

Aragon in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Anika
Aria     >