Aria zoekt een huis met een tuin

“Ik ben een lieve gezellige gezinskat”

Buongiorno, mijn naam is Aria. Helaas kan ik niet zo goed zingen als mijn mooie Italiaanse naam doet vermoeden. Maar dat vind je vast geen probleem, toch?

Ik liep al ruim een maand bij iemand rond. Een paar lieve mensen gaven me te eten. Maar omdat ik geen eigen huisje had, ben ik door de VKA (Vermiste Katten Alkmaar) gevangen. Toen ben ik bij Stichting Zwerfdier komen wonen. Nu mag ik op zoek naar een huisje voor mijzelf. Daar verheug ik me nu al op!

Mijn karakter is gezellig, lief en aanhankelijk. Ik ben echt een knuffelkont. Dat zal je wel merken als je bij mij op bezoek komt. Aandacht vind ik heerlijk!

Omdat ik een echte gezinskat ben, wil ik graag naar een huisje met kinderen. Zij moeten dan wel aan katten gewend zijn. Zodat ze mij met rust laten als ik eet, drink, slaap of als ik gewoon even geen zin heb in aandacht. Natuurlijk kan ik ook in een huisje met volwassenen wonen. Dan is het wél belangrijk dat ik genoeg aandacht krijg. Houd je daar allemaal rekening mee als je mij in huis neemt?

In mijn nieuwe huisje moet wel één andere sociale kat wonen. Dat vind ik gezellig. Aan honden ben ik niet gewend. Dus ik wil niet naar een huisje met honden. Een tuin bij mijn nieuwe huisje wil ik dolgraag. Ik ga namelijk graag naar buiten.

LET OP: Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van de Graalstraat in Alkmaar.

Heb jij nu zin gekregen om mij een fijn leventje in een heerlijk huisje te geven? Als jij voor mij ook nog een kattenvriendje én een fijne tuin hebt, kom dan snel een keertje langs. Ik wacht op je. Kopje van Aria!

Aria   -   geplaatst

Geslacht
Poes
Geboren
01-02-2022
Opname
11-08-2022
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Aria

Aria

Aria
<     Aragon
Bagheera     >