Arie zoekt een huis met tuin

“Ik ben een lieve speelse kater”

Hi, mijn naam is Arie. Je hebt vast wel eens gehoord van Arie Bombarie. Bombarie betekent drukte. Nou ik ben een hele energieke jongeman. Dus eigenlijk zou ik Arie Bombarie moeten heten, hihi. Maar ze doen hier nooit aan dubbele namen. Dus daarom heet ik nu alleen maar Arie.

Mijn baasje bracht mij naar Stichting Zwerfdier, omdat ik erge blaasproblemen had. Daardoor moest ik vaak naar de dierenarts. Het bleek zelfs zo erg te zijn, dat ik een grote operatie moest ondergaan. Bij Zwerfdier ben ik uiteindelijk geopereerd. Hier kunnen ze je precies uitleggen wat er met mij is gebeurd. Nu voel ik me weer prima. En mag ik op zoek naar een huisje helemaal voor mij alleen, fijn hé?

Mijn karakter is lief, aanhankelijk en gezellig. Ik ben nieuwsgierig en erg speels. Als ik je nog niet zo goed ken, kan ik een beetje terughoudend zijn. Maar dat is gauw over hoor. Dan ben ik een echte knuffelkat, dol op aandacht en aaitjes. Ik ben dol op spelen. Dat kan ik alleen maar het allerliefste speel ik samen met jou. Dus als jij een fijn huis vol met speeltjes hebt, wil ik die graag uitproberen!

Graag woon ik bij 1 of 2 ervaren, geduldige volwassenen die lekker met mij willen spelen. Kinderen houd ik niet van, dus ik wil in een huisje zonder kinderen wonen. Daarom wil ik ook niet dat er oppas- of buurtkinderen in huis komen. Ik houd niet van andere dieren. Laat mij maar fijn als enige kat in een huisje wonen. Houd je hier allemaal rekening mee als je mij in huis neemt?

Ik zoek een huisje met een fijne tuin. Daarin kan ik lekker mijn energie kwijt. Dat is belangrijk én leuk voor mij. Maar LET OP: Ik ben niet gewend om op straat te komen. Verkeer ben ik dan ook niet gewend. Daarom wil ik graag in een rustige buurt wonen. Verder zijn er handige trucjes om mij te laten wennen aan buiten zijn. De mensen van Zwerfdier vertellen je alles hierover!

BELANGRIJK: Omdat ik last van blaasproblemen heb, móét ik dieetvoer eten. De eerste weken in mijn nieuwe huisje moeten dat S/D-brokken van Hills zijn. Daarna kan ik, na overleg hierover met de dierenarts, mogelijk overschakelen op onderhoudsvoer C/D-brokken van Hills. Het is zeer waarschijnlijk dat ik mijn hele leven dit dieetvoer moet blijven eten. Daarnaast wil ik dagelijks lekker natvoer eten. Dit moet dan wel speciaal natvoer voor blaasdieet zijn. Dat is belangrijk want natvoer is goed voor mijn blaas. De mensen van Zwerfdier kunnen je alles vertellen over mijn speciale dieet.

LET OP: Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van de Boomkroft in Alkmaar.

Ben jij op zoek naar een lieve speelse kater? Die wat ‘bombarie’ in je leven brengt? En vind jij het geen probleem dat ik op een speciaal dieet zit? Heb jij dat huis vol met leuke speeltjes? En als ik dan ook nog eens lekker naar buiten kan, ben ik de koning te rijk. Kom je snel een keertje langs? Ik hoop het! Pootje van Arie!

Arie

Geslacht
Kater
Geboren
07-10-2018
Opname
19-01-2023
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Arie

Arie

Arie

Arie

Arie in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

Bella     >