Aron zoekt samen met Axel een huis met een tuin

“Ik ben een lieve rustige kater”

Hoi, ik heet Aron. Heb je wel eens het beroemde spel Pokémon gespeeld? Daarin doet een Pokémon mee met mijn naam. Daar ben ik heel trots op! We lijken helemaal niet op elkaar hoor. Ik ben namelijk véél knapper met mijn zwart-witte vacht, dat begrijp je wel! Kom maar gauw eens kijken!

Mijn baasje kon niet meer voor mijn broer Axel en mij zorgen. Daarom zijn wij naar Stichting Zwerfdier gebracht. Dat vonden wij best wel verdrietig. We waren dan ook best wel van slag. Inmiddels zijn we gewend. En zijn we toe aan een nieuw heerlijk huisje voor ons tweeën. Misschien wel bij jou?!

Mijn karakter is lief en rustig. Als ik je niet ken ben ik bang, verlegen en terughoudend. Ik ben stoerder dan mijn broertje. Verzorgers die ik goed ken, mogen mij heel voorzichtig aaien. Maar er is nog een lange weg te gaan in mijn socialisatieproces. Om een band met mij op te bouwen, kun je mij paaien met lekkere hapjes. Ik ben bijvoorbeeld dol op Liquid snack! Als je mij dat geeft, ga ik je vast erg aardig vinden!

Graag woon ik bij 1 of 2 ervaren, rustige baasjes met veel ervaring met bange en terughoudende katten. Baasjes die mij veel tijd gunnen om te wennen in een nieuw huisje. In het begin kan ik een terugslag krijgen. En die kan best wel lang duren. Houd je daar rekening mee, als je mij in huis neemt? Aan kinderen ben ik niet gewend. Dus ik wil in een huisje zonder kinderen wonen.

Axel en ik willen samen naar een huisje toe. Wij mogen dan ook NIET uit elkaar gehaald worden. Houd je hier rekening mee als je ons in huis neemt?

Naast Axel mogen er best nog één of meer andere katten wonen in mijn nieuwe huisje. Het is fijn als de andere kat(ten) sociaal is. Daar kunnen wij ons dan aan optrekken. Maar als wij met z’n tweeën zijn, is dat ook prima hoor. Aan honden zijn we niet gewend. Dus die willen we niet tegenkomen in ons nieuwe huisje. Een fijne tuin moet er wel zijn. Want Axel en ik willen graag lekker buitenlucht snuiven!

LET OP: Ik mag niet worden geplaatst in Warmenhuizen.

Denk jij nu, ik wil deze bijzondere Pokémon graag aan mijn verzameling toevoegen? En vind jij het niet erg dat ik veel tijd nodig hebben om te wennen? Ook al duurt het lang? Als je dan ook nog een heerlijke tuin hebt, hebben we een ‘Match Made In Heaven’! Houd je er rekening mee dat ik niet meteen naar je toekom als je op bezoek komt? Pootje van Aron (en natuurlijk ook van Axel)!

Aron

Geslacht
Kater
Geboren
13-04-2023
Opname
13-12-2023
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Aron

Aron

Aron

Aron in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Angel
Axel     >