Asthor zoekt een huisje met een tuin

Wat heb ik een stoere naam hè? Het is een Engelse naam en betekent ‘havik’. Nou ben ik natuurlijk geen vogel maar een lieve vrolijke kater.

Lange tijd liep ik rond op de vindplaats. Het viel de buurtbewoners op dat ik nergens thuis hoorde. Zij hebben de dierenambulance ingeschakeld. Zij deden mij een belbandje om waar niemand op heeft gereageerd. Nu woon ik bij Stichting Zwerfdier en mag ik een fijn huisje zoeken. Een huisje waar ik mij veilig en happy voel zodat ik nooit meer hoef te zwerven.

Bij binnenkomst was ik lief tegen de mensen. Ik liet mij goed behandelen. Optillen vond ik niet leuk. Het viel op dat ik geobsedeerd ben door voedsel. Dat komt waarschijnlijk door de periode dat ik mijzelf heb moeten redden op straat.

Aandacht van mensen vind ik leuk en gezellig. Als er iemand de kamer in komt, loop ik er op af voor aandacht. Dan wil ik graag geaaid en geknuffeld worden. Soms roep ik zelfs om aandacht. Toch heb ik een hekel aan drukte van teveel mensen om mij heen. Daar word ik nerveus van. Als ik dan word geaaid, kan ik uithalen. Het is dus het beste voor mij dat ik in een rustig huisje woon. Een huisje waar ik ontspannen kan zijn.

Kinderen vind ik niet leuk en andere dieren ook niet. Daarom wil ik in een huisje zonder kinderen en zonder andere dieren wonen.

BELANGRIJK: Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van de Bakkerstraat in Alkmaar.

Het is leuk als er in mijn nieuwe huisje met mij gespeeld wordt. Ik ben dan ook nog een jonge kat. Eten vind ik heerlijk. Verzot ben ik op zowel brokjes als natvoer.

Denk jij na het lezen van mijn verhaaltje: Die Asthor lijkt mij een leuke kater en die wil ik graag ontmoeten? Dan ben je van harte welkom. Tot dan! Groetjes van Asthor.

Asthor   -   geplaatst

Geslacht
Kater
Geboren
14-08-2017
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Asthor

Asthor

Asthor
<     Antonius
Bailey     >