Babs zoekt een huis met tuin

“Ik ben een aanhankelijke knuffelpoes”

Hoi, ik ben Babs! Je kent de afkorting vast wel: “Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand”. Het betekent dat ik huwelijken voltrek. Prachtig toch, om geliefden in de echt te verbinden! Ik wil ook graag trouwen. Met een lief baasje dan. Dus, laat de trouwklokken maar luiden, hihi!!

Ik liep op straat met een kitten. De VKA, Vermiste Katten Alkmaar, ving ons. Dat was fijn, wij waren weer veilig. Later werden mijn andere twee kittens ook gevangen. Zo was ons gezinnetje weer compleet. Inmiddels zijn mijn kittens het huis uit. Zij staan op hun eigen pootjes. Nu is het mijn beurt om aan de toekomst de denken. Een toekomst in een fijn en liefdevol huisje!

Mijn karakter is lief en aanhankelijk. Dol ben ik op aandacht van mensen. Ik ben dan ook een echte knuffelkont. Spelen vind ik heel leuk. Alleen had ik er naast de zorg voor mijn kittens, niet veel tijd voor. Maar nu wel! Dus, wil jij met mij spelen als ik bij jou woon? Daar verheug ik mij nu al op.

Graag zoek ik een tuin bij mijn huisje. Daarin kan ik lekker spelen en chillen in het zonnetje. In een gezin met kinderen kan ik wonen. De kinderen moeten dan wel eerder met katten gewoond hebben. En mij met rust laten als ik eet, drink, slaap of geen zin heb in aandacht. Maar ik kan ook alleen met volwassenen wonen hoor. Dat vind ik ook gezellig.

LET OP: Graag wil ik dat mijn baasjes parttime werken. Dit omdat ik veel aandacht nodig heb. Want als ik hele dagen alleen ben, word ik ongelukkig. Houd je hier rekening mee als je mij in huis neemt?

Met andere katten ga ik prima om. Daarom kan ik met een andere makkelijke en sociale kat in huis wonen. Belangrijk is wel dat deze geen vriendschap zoekt met mij. Want daarnaar ben ik niet op zoek. Maar ik kan ook heel goed als enige kat in jouw huisje wonen.

LET OP: Ik mag niet worden geplaatst in de buurt van de Olmenlaan in Oudorp.

Wil jij met mij trouwen? Maar vooral, pas ik in jouw huishouden? Zo ja, kom mij dan maar snel een aanzoek doen! Liefs van Babs.

Babs   -   gereserveerd

Geslacht
Poes
Geboren
01-09-2021
Opname
03-09-2023
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Babs

Babs

Babs

Babs in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

Brad en Bisuit     >