Bagheera zoekt een huis met een tuin

“Ik ben een verlegen kater”

Kennen jullie Bagheera uit Jungle Book? Hij is die mooie zwarte panter. Mijn vacht is ook helemaal zwart. Waarschijnlijk ben ik daarom naar hem vernoemd. Leuk hè?

Mijn baasje bracht mij naar Stichting Zwerfdier. Hij verhuisde namelijk naar een woning waar geen dieren welkom zijn. Dit was voor ons beiden erg verdrietig. Na een korte tijd bij Zwerfdier mag ik nu weer op zoek naar een huisje.

Mijn karakter is goedaardig, rustig en verlegen. Graag kijk ik eerst de kat uit de boom. Ook kan ik even blazen als je naar me toekomt. Maar als je mij rustig benadert vind ik het fijn om over mijn kopje geaaid te worden. Het kan even duren voor ik je vertrouw. Hier bij Zwerfdier, zit ik vaak op de kast. Daar is het rustig en voel ik mij veilig. In mijn vorige huisje was ik naar vreemde mensen terughoudend. Maar bij mijn eigen baasje voelde ik mij fijn op mijn gemak. Graag zat ik bij hem op schoot. Lief van mij hè?

Dol ben ik snoepstaafjes en Liquid Snack. Deze lekkernijen kun je gebruiken om een band op te bouwen tussen jou en mij. Lang geleden, bij een eerdere eigenaar heb ik een aanrijding gehad. Er is toen niets met mijn verwondingen gedaan waardoor ik nu waarschijnlijk pijn in mijn rug heb. Hierdoor vind ik het niet fijn om over mijn rug geaaid te worden. Houd je hier rekening mee?

Graag wil ik een rustig huisje bij een of twee volwassen baasjes. Kleine kinderen vind ik niet leuk. Daarmee wil ik niet samenwonen. Met jongvolwassenen vanaf 18 jaar wil ik wel samenwonen. Omdat ik graag buiten kom, is een tuin bij mijn huisje een must. Mijn hobby is namelijk om heerlijk in de tuin in het zonnetje te liggen. Daar geniet ik echt van. Als ik als enige kat bij je kom wonen vind ik dat fijn. Als er al een andere kat woont vind ik dat ook niet erg. Maar het is wel belangrijk dat deze kat sociaal is en andere katten gewend is. En dat deze kat geen vriendje zoekt, want ik ben erg op mezelf.

Heb jij het rustige huisje waar ik naar op zoek ben? En heb jij een huis met een tuin? Dan hoop ik dat je snel kennis komt maken. Wie weet tot snel! Kopje van Bagheera

Bagheera

11-05-2008
11-05-2022
Bagheera

Bagheera in het echt zien?

Ben     >