Baloe zoekt een huis met tuin

Momenteel voel ik mij ongelukkig. Toch droom ik dat het zonnetje ook voor mij weer gaat schijnen. Zodat ik een ontspannen en gelukkige kat word.

Lange tijd liep ik te zwerven op de vindplaats. Het bleek dat ik gechipt was en dat ik een huisje had. Mijn baasje is op de hoogte gebracht en zou mij ophalen. Dit heeft hij niet gedaan. De VKA, Vermiste Katten Alkmaar, heeft mij toen gevangen. Ook zij hebben contact gezocht met mijn baasje. Hij wilde mij niet meer hebben. Toen ben ik naar Stichting Zwerfdier gebracht.

Bij binnenkomst was ik enorm van slag en niet benaderbaar. Ik voelde mij afgedankt en verdrietig. Inmiddels woon ik hier een tijdje en ben ik wat tot rust gekomen. Toch voel ik mij nog steeds heel ongelukkig. Ik woon in de kooi omdat ik het nog te eng vind om lekker los te lopen.

Over mijn karakter kan ik nu alleen vertellen dat ik verlegen en terughoudend ben. Als iemand mij benadert, vind ik dat eng. Toch blijf ik rustig in mijn mandje liggen en laat ik de aaitjes toe. Ik ben nog heel onzeker. Mijn zelfvertrouwen moet weer worden opgebouwd. Het vertrouwen in de mens heeft door alles wat er gebeurd is, een knauw opgelopen.

Als ik nadenk over mijn nieuwe huisje, wil ik graag een tuin. Of ik andere katten leuk vind, weet ik nog niet. Ik zoek rustige baasjes die mij met veel tijd en geduld mijn zelfvertrouwen weer terug kunnen geven. Die begrijpen dat ik niet van de een op andere dag nieuwe mensen zal vertrouwen. Kleine kinderen vind ik niet leuk. Rustige jong volwassenen vanaf circa 18 jaar, die gewend zijn om met katten om te gaan, zijn wel geschikt voor mij.

** BELANGRIJK **: Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van de Paul Krugerstraat in Alkmaar.

Heb jij sympathie gekregen voor mijn verhaal? En, kan jij mij helpen mijn zelfvertrouwen weer terug te krijgen? Dan hoop ik dat jij naar mij komt kijken. Want ik wil heel graag weer het zonnetje in mijn hart voelen schijnen. Liefs van Baloe.

Baloe   -   geplaatst

Geslacht
Kater
Geboren
25-05-2011
Opname
01-07-2020
Gecastreerd
ja
Kan met andere dieren
?
Baloe

Baloe

Baloe
Bindy     >