Banjer zoekt een huis met tuin

“Ik ben een bescheiden knuffelpoes”

Met mijn mooi gekleurde jasje en groene oogjes, weet ik iedereen om mijn pootjes te winden. Misschien jou ook wel?

Mijn baasje en ik waren heel gelukkig samen. Tot op de dag dat hij niet meer voor mij kon zorgen. Dat was heel verdrietig voor ons allebei. Toen ben ik door familie van mijn baasje afgestaan. Nu woon ik bij Stichting Zwerfdier en mag ik een nieuw huisje zoeken.

Bij binnenkomst zagen de mensen dat ik heel veel dronk. Ook had ik een loopneus. Na behandeling zijn mijn verkoudheid en blaasklachten helemaal verholpen. Nu voel ik mij weer topfit!

Mijn karakter is lief, bescheiden en nieuwsgierig. Mijn verzorgers vinden mij een zachtaardige knuffelkat. Altijd ben ik in voor een aaitje of een knuffel. Daar geniet ik van. Toch ben ik ook wat onzeker. Als ik in een nieuwe situatie kom, zoek ik een veilig holletje op. Van daaruit kan ik de omgeving bekijken. Het is fijn als mijn nieuwe baasjes snappen dat ik aan de ene kant nieuwsgierig ben en aan de andere kant onzeker. Houd je hier rekening mee als je mij in huis haalt?

Heel graag wil ik in een rustig huisje wonen. Net zoals ik gewend ben bij mijn vorige baasje. Dus bij 1 of 2 baasjes. Absoluut niet met kinderen. Eventueel kan ik bij een rustige jong volwassene wonen vanaf ca. 18 jaar. Andere katten of honden vind ik niet leuk. Graag wil ik een tuin bij mijn huisje.

BELANGRIJK: DIEETVOER: In mijn nieuwe huisje moet ik blaasbrokken eten. Dit heet CD voer. Het is belangrijk dat ik ook natvoer eet. Dit is goed voor mij en vind ik ook heel lekker. De mensen van Zwerfdier kunnen je hier verder over voorlichten.

Val jij op mijn zachtaardige karakter? Maar val jij ook mijn mooie looks? Pak dan maar snel de telefoon voor een afspraak met mij. Wie weet zie ik je snel! Kopje van Banjer.

Banjer   -   geplaatst

Geslacht
Poes
Geboren
01-01-2009
Opname
21-01-2021
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Banjer
Bingo     >