Barbaros zoekt samen met Pamuk en Shila een huis met tuin

“Ik ben een lieve aanhankelijke knuffelkater”

Hoii, Barbaros hier! Ken jij het liedje “We Are Family” van Sister Sledge? Vast wel. Het is het lijflied van mij, mijn moeder Pamuk en zusje Shila. Als dat op de radio komt gaan wij helemaal uit ons dak. Net als die leuke rode kat van die reclame, hihi. Alles doet mee. Zelfs onze snorhaartjes en staartjes swingen de pan uit. YEAH!!

Onze baasjes emigreerden naar het buitenland. De lange reis en een ver land waren niet geschikt voor ons. Daarom brachten zij ons naar Stichting Zwerfdier. Dat was in het begin wel even vreemd. Maar gelukkig hadden wij elkaar! Nu zoeken wij met de hele ‘family’ een nieuw fijn huisje!

Lief, sociaal en aanhankelijk zijn zomaar wat karaktertrekken van mij. Aandacht van mensen vind ik heel fijn. Relaxed en rustig laat ik mij heerlijk knuffelen en aaien. Beter wordt het niet! Of, toch wel? Ja, want spelen vind ik ook hartstikke leuk. Daarvan word ik heel vrolijk! In het begin zal ik even aan jou moeten wennen. Dan ben ik soms wat verlegen. Maar als ik jou eenmaal vertrouw, komt het helemaal goed tussen ons!

Mijn ideale huisje heeft een heel goed afgesloten tuin. Zo eentje waar ik niet uit kan. Dat is belangrijk omdat ik ten eerste geen verkeer gewend ben. Dat is gevaarlijk voor mij. Ten tweede ben ik mooi. Dan is het veiliger om in de tuin te blijven. De mensen van Zwerfdier leggen je uit hoe je je tuin goed kunt afsluiten.

Ik kan wonen in een gezin met kinderen vanaf 12 jaar. Zij moeten eerder met katten gewoond hebben. Zodat zij mij met rust laten als ik eet, drink, slaap of geen zin heb in aandacht. Maar ik kan ook alleen met volwassenen wonen hoor. Dat vind ik ook hartstikke gezellig! Met andere katten ga ik goed om. Daarmee kan ik samenwonen. LET OP: Wij willen met z’n drietjes naar een huisje. Wij mogen dan ook NIET uit elkaar gehaald worden.

BELANGRIJK: Ik ben een langharige kat. Daarom heeft mijn vacht regelmatig vachtverzorging nodig. De mensen van Zwerfdier kunnen je hierover goed informeren.

LET OP: Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van de Mauritskade in Alkmaar.

Als je mij ziet denk je vast: “Oh, wat een mooie kat!”. Dat snap ik goed want ik ben ook beeldig om te zien. Maar toch wil ik jou vragen om mij uit te kiezen op karakter. Want uiterlijk is eigenlijk onbelangrijk. Het gaat om het innerlijk. En, dat is al mooi genoeg toch?

Heeft jouw huis én hart genoeg plek voor onze ‘family’? En, heb jij een goed afgesloten tuin? Top, dan gaan we met elkaar swingen op ‘We Are Family’. Ik verheug mij nu al! Laterrrr! XX van Barbaros (en Pamuk en Shila natuurlijk!).

Barbaros

Geslacht
Kater
Geboren
23-02-2021
Opname
16-04-2024
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Barbaros

Barbaros

Barbaros

Barbaros

Barbaros in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Balou
Barny     >