Barny zoekt een huis met een tuin

“Ik ben een gezellige aanhankelijke schootkat”

Hoi, ik heet Barny. Juist ja, net als die beroemde darter. Daar ben ik een groot fan van. Wij hebben dezelfde lichaamsbouw (groot en stevig hihi). Weet je wat mijn lievelingsnummer is? Je raadt het al: ‘The eye of the tiger’! Tijdens het darten zing ik dat mee. Wedden dat jíj dan Bull’s Eye scoort!

Mijn baasje bracht mij naar Stichting Zwerfdier. Een gezinslid was namelijk allergisch. Ook was ik af en toe onzindelijk. Waarschijnlijk door te veel stress en drukte in huis. Ik heb, voordat ik hier kwam, nog even in een ander huisje gewoond. Maar dat ging niet goed met de andere kat daar. Bij Zwerfdier ben ik volkomen zindelijk. En doe ik alles keurig op de bak. Nu ben ik op zoek naar een heerlijk nieuw ‘for-ever home’. Helemaal voor mij alleen. Ik kan niet wachten!

Ik heb heel veel positieve karaktertrekjes. Haast te veel om op te noemen! Maar ik doe het lekker toch. Zo ben ik lief, aanhankelijk en nieuwsgierig. Ook ben ik gezellig, vrolijk en aandoenlijk. Het liefst lig ik bij je op schoot. Met mij heb je wel direct een schoot vol! Knuffels en aaitjes zijn helemaal mijn ding. Daar ben ik dol op! Ook spelen vind ik hartstikke leuk. Het allerliefst samen met jou!

Graag woon ik bij 1 of 2 ervaren, geduldige baasjes. In een huis waar ik lekker de ruimte heb. Kinderen houd ik niet van. Die zijn te druk voor mij. Dus daarmee wil ik niet samenwonen. Andere katten houd ik niet van. Daarom wil ik als enige kat in jouw huisje wonen. Een fijne tuin is wel een must voor mij. Lekker de wind door mijn haren voelen vind ik superfijn!

BELANGRIJK: Vanwege mijn blaas moet ik C/D brokken (blaasbrokken) eten. Vanwege mijn overgewicht moet ik Metabolic brokken eten. Want ik ben eigenlijk wat te zwaar en moet afvallen. Een combinatie van deze 2 soorten brokjes is dus ideaal! Daarnaast wil ik ook iedere dag natvoer eten. Daar ben ik dol op en dat is goed voor mij! Omdat ik onzindelijk ben geweest, moeten er in mijn huisje twee kattenbakken staan. De mensen van Zwerfdier kunnen je hierover alles vertellen.

LET OP: Ik mag niet worden geplaatst in de buurt van de Albert Meinstraat in Wormerveer.

Krijg je nu ook zo’n zin om samen met mij ‘The Eye of the Tiger’ te gaan zingen? (Of te darten natuurlijk, hihi). Heb jij die ruime schoot waarop ik lekker kan liggen? Ben je ook zo dol op knuffelen en spelen? En heb je die heerlijke tuin? Yes! Dat wordt cool! High five van Barny!

Barny

Geslacht
Kater
Geboren
15-04-2019
Opname
10-05-2024
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Barny

Barny

Barny

Barny in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Barbaros
Binkie     >