Bas zoekt een bovenwoning met balkon

“Ik ben een verlegen knuffelkat”

Mijn lievelingsgezegde is: Drie maal scheepsrecht. Want na twee huisjes te hebben gehad, wil ik nog maar één keer verhuizen. Zodat ik mij in volle overgave kan hechten aan mijn voor-altijd-baasje. Want ik wil nóóit meer afscheid nemen.

Voor de derde keer woon ik bij Stichting Zwerfdier. Beide keren ben ik afgestaan omdat mijn baasjes niet meer voor mij konden zorgen. Nu woon ik hier weer en zoek ik voor een derde keer een huisje voor altijd.

Mijn karakter is lief, verlegen en onzeker. Ik ben schrikachtig en alert op geluiden. Als ik word benaderd voor een knuffel, reageer ik verlegen. Vaak verstop ik mij dan in een krabpaal of onder een handdoek. Maar, als je mij rustig benadert en met mij gaat kroelen, kom ik los. Dan weet ik van gekkigheid niet hoe ik moet genieten van knuffels. Dan geef ik kopjes en spin hard. Toch is mijn onzekere gedrag iets om serieus rekening mee te houden. In een nieuw huisje zal ik tijd nodig hebben om mijn zelfvertrouwen op te bouwen. Dan heb ik rust en geduld nodig om te wennen.

Graag wil ik op een bovenwoning met afgesloten balkon wonen. Ik zoek een rustig huisje bij het liefst een of maximaal twee begripvolle baasjes. Ik hecht mij namelijk nogal aan een persoon. Kinderen en dieren vind ik eng en druk. Daarom wil ik als enige kat zonder kinderen en dieren in een huisje wonen.

Inmiddels ben ik naar de tandarts en de pedicure geweest. In beide oren had ik woekeringen. Deze zijn gedeeltelijk weggehaald. Er bestaat een kans dat mijn oorsmeer weer ophoopt in mijn oren. Het is dan ook belangrijk dat mijn baasjes dit goed in de gaten houden. De mensen van Zwerfdier lichten je hierover in.

DIEETVOER: Ik heb blaasdieet, dit zijn CD brokken. Soms heb ik moeite met mijn ontlasting. Hiervoor krijg ik een laxeermiddel. Het kan zijn dat ik dit in mijn nieuwe huisje nog even moet krijgen. Bij plaatsing word je hierover geïnformeerd. Het is heel belangrijk dat ik elke dag natvoer eet. Dit is goed voor mijn stoelgang en vind ik heel lekker!

Geloof jij ook in drie keer scheepsrecht? En zou jij mijn baasje voor altijd willen zijn? Dan hoop ik dat ik op jouw knusse flat of appartement mag komen wonen. Dan gaan wij een mooie toekomst tegemoet. Kopje van Bas.

Bas   -   geplaatst

Geslacht
Kater
Geboren
01-06-2007
Opname
24-04-2021
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Bas

Bas
Blixem     >