Bassel zoekt een huis met tuin

“Ik ben een verlegen knuffelkat”

Val jij op een zachtaardige wit-zwarte kater met een vacht zo zacht als fluweel? Dan val jij misschien wel op mij!

Er is afstand van mij gedaan omdat ik steeds wegliep van huis. Mijn baasje denkt dat dat kwam door de andere katten en hond in huis. Die vond ik namelijk helemaal niet leuk. Bij binnenkomst bij Stichting Zwerfdier was ik heel lief.

Mijn karakter is lief, bescheiden en rustig. De mensen zien dat ik geen vlieg kwaad doe. Het liefst lig ik in een veilig holletje van de krabpaal. Dit doe ik omdat ik de andere katten in de kamer helemaal niet leuk vind. Ik vind ze druk en soms zelfs een beetje eng. In de krabpaal kunnen de mensen mij goed aaien. Dan laat ik aaitjes toe over mijn kopje en over mijn lijfje. Dan ontspan en geniet ik.

Als je naar mij komt kijken zal ik niet naar jou toekomen. Het is fijn als je begrijpt dat dat komt door de aanwezige katten in de kamer. Het is ook fijn als jij daar doorheen kijkt en mij geduldig en rustig benadert. Want ik geniet ervan om liefdevolle aandacht te krijgen. Houd je hiermee rekening als je naar mij komt kijken?

In mijn nieuwe huisje wil ik graag als enig dier wonen. Alleen dan durf ik mijzelf te ontplooien en heb ik niet de neiging om weg te lopen. Een of twee baasjes vind ik gezellig. Kinderen zijn te druk voor mij. Daarmee wil ik niet samenwonen. Maar ik kan wél met een jong volwassene vanaf circa 18 jaar in een huisje wonen. Houd je hier rekening mee als je mij in huis neemt? In mijn vorige huis kwam ik graag buiten. Daarom zoek ik een huis met tuin.

Ben jij op zoek naar een zachtaardige kat zoals ik? En heb jij geen andere dieren of kleine kinderen? Dan hoop ik dat jij naar mij komt kijken. Want ik wil heel graag weer gelukkig worden in een knus huisje. Oh ja, had ik al gezegd dat ik dól ben op gekookte kipfilet? Leuk hè? Kopje van Bassel.

Bassel   -   geplaatst

Geslacht
Kater
Geboren
31-08-2013
Opname
05-06-2021
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Bassel

Bassel
Bentley     >