Bear zoekt een huis met een tuin

Gun jij mij, een voormalige zwerfkat, een fijn huisje zodat ik nooit meer hoef te zwerven? Want een fijn en veilig huisje is het liefste dat ik wil.

Lange tijd liep ik rond in een woonwijk. Daar scharrelde ik mijn kostje bij elkaar. Dat was niet altijd even makkelijk. Gelukkig was daar een buurtbewoner die in de gaten kreeg dat ik geen baasje had. Ik kreeg een belbandje om waar niet op gereageerd werd. De buurtbewoner zag ook dat ik steeds magerder werd. Het was tijd om actie te ondernemen. Toen ben ik naar Stichting Zwerfdier gebracht.

Bij binnenkomst werd ik nagekeken. Dat liet ik heel makkelijk toe. Tegenover mensen ben ik over het algemeen heel lief en makkelijk. Graag vraag ik om aandacht en knuffels. Toch kan ik soms fel reageren, dan haal ik zomaar uit. Toen ze mij wilden pakken om naar de dierenarts te brengen, wilde ik daar niets van weten. Misschien had dit gedrag te maken met gebeurtenissen uit het verleden. Nu woon ik hier een tijdje en ben ik tot rust gekomen. Ik voel mij heel ontspannen.

LET OP: Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van de Tritonlaan in Heerhugowaard.

Mijn karakter is lief, aanhankelijk en relaxed. Graag wil ik aandacht en knuffels van de mensen. Heerlijk vind ik het om op schoot te liggen.

Nu mag ik nadenken over mijn toekomst. Graag wil ik een huisje met een fijn tuintje daarbij. Het liefst bij mensen die weten hoe ze met mijn aanhankelijke maar soms pittige karakter om moeten gaan. Kinderen zijn te druk voor mij. Daarom wil ik in een huisje wonen zonder kinderen. Ik loop inmiddels los en ik ga goed om met andere katten. Omdat ik nog jong ben, vind ik het leuk als er met mij gespeeld wordt.

Wil jij graag meer over mij weten? En wil jij mijn leuke zwart-witte snoet in het echt zien? Dat kan! Maak dan maar snel een afspraak. Wie weet vinden wij elkaar lief en mag ik met jou mee. Groetjes van Bear.

Bear   -   geplaatst

01-08-2017