Ben zoekt een huis met een tuin

“Ik ben een verlegen knuffelkater”

Hi, ik ben Ben en kom uit Oekraïne. Mijn Oekraïense naam is voor jullie niet uit te spreken. Daarom hebben ze me bij Stichting Zwerfdier gewoon “Ben” genoemd. Leuk hè?

Mijn baasjes zijn samen met mij gevlucht uit Oekraïne. Maar in het huisje wat ze hier kregen, mochten ze geen katten houden. In het gastgezin waar ik verbleef was geen tuin. Omdat ik daar niet naar buiten kon, raakte ik helemaal in de stress. Zo ben ik dus bij Zwerfdier terecht gekomen, zodat ik op zoek kan naar een fijn huisje mét een tuin.

Mijn karakter is lief en aanhankelijk. Verder ben ik een verlegen, rustige kater. Als ik eenmaal aan je gewend ben, zit ik het liefst lekker bij je op schoot om door je geaaid te worden.

BELANGRIJK: Graag wil ik naar een huisje met een of twee rustige baasjes. Ik heb veel aandacht nodig. Daarom wil ik graag dat mijn baasjes parttime werken. Omdat ik nogal verlegen ben, ga ik liever niet naar een huisje met kleine kinderen. Maar bij een gezin met jongeren vanaf een jaar of 18 jaar of ouder wil ik wel wonen. Wel moeten zij dan weten hoe zij met een verlegen poes om moeten gaan. Maar als er geen kinderen zijn is het ook prima hoor. Waarschijnlijk zal ik in het begin een lichte terugslag in mijn gedrag krijgen. Houd je hier goed rekening mee als je mij in huis haalt?

Bij mijn nieuwe huisje moet een fijne tuin zijn, want ik wil echt heel graag vaak naar buiten. Andere dieren vind ik helemaal niet leuk. Daarom wil ik als enige dier in jouw huisje wonen.

Ben jij op zoek naar een lieve, aanhankelijke knuffelkater? En heb jij die oh zo belangrijke tuin? Dan hoop ik je snel te ontmoeten! Want ik wil heel graag in een fijn huisje gaan wonen. Waar ik veel aandacht en knuffels krijg. Houd je er rekening mee dat ik verlegen overkom als je bij mij op bezoek komt? Tot gauw hoop ik! Kopje van Ben.

Ben

Geslacht
Kater
Geboren
23-05-2019
Opname
23-05-2022
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Ben

Ben

Ben

Ben in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Bagheera
Bibi     >