Bengeltje wil graag met Maupie naar een huisje met een tuin

Ben jij op zoek naar twee aanhankelijke huisgenootjes? Dan zijn wij misschien wel dé broer en zus waarnaar jij op zoek bent!

Wij woonden heel gelukkig samen met ons vrouwtje in een huisje. Totdat zij niet meer voor ons kon zorgen. Zij gunde ons een mooie toekomst. Daarom heeft zij het moedige besluit genomen om ons naar Stichting Zwerfdier te brengen. Nu zoeken wij een nieuw huisje waar wij weer net zo gelukkig hopen te worden!

Mijn karakter is lief, aanhankelijk en makkelijk in de omgang. Dol ben ik op aandacht van mensen. Daar kan ik geen genoeg van krijgen. Toch moet je uitkijken als je mij over mijn flanken aait. Dan kan ik wel eens uithalen. Graag loop ik een rondje in de tuin. Dan bracht ik wel eens cadeautje mee voor mijn vrouwtje. Ik ben dan ook een echte jager.

Met andere rustige en sociale katten ga ik prima om. Honden vind ik heel eng. Daarom wil ik in een huisje zonder honden wonen. Omdat ik nogal snel schrik van harde geluiden, is een rustig huisje het beste voor mij. Daarom wil ik niet in een huisje met kinderen wonen. Spelen met een balletje of een speeltje, vind ik geweldig.

De kleuren van mijn zachte vacht zijn heel bijzonder. Wit met vaalrode vlekken. Mooi hè? Ik ben groot van stuk. Er is dus veel van mij om van te houden. De band met mijn zus Maupie is goed. Wij houden veel van elkaar en zijn graag bij elkaar in de buurt.

Zoek jij twee katten die dol zijn op knuffelen en spelen? Heb jij een huis met tuin, zonder kinderen en zonder honden? En, val jij op onze lieve karakters en mooie uiterlijk? Dan vinden wij het leuk als je snel belt voor een date. Daar verheugen wij ons nu al op! Liefs van Bengeltje (en Maupie natuurlijk).

Bengeltje   -   geplaatst

Geslacht
Kater
Geboren
20-07-2016
Opname
29-10-2019
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Bengeltje

Bengeltje

Bengeltje

Bengeltje
<     Bailey
Biep     >