Benny zoekt een bovenwoning

“Ik ben een verlegen kater”

Wat zie ik er goed uit voor mijn leeftijd hè? Mijn verzorgers kunnen niet geloven dat ik al 20 jaar ben. Maar het is toch echt zo!

Mijn baasje is overleden. Daarom ben ik samen met 2 huisgenoten naar Stichting Zwerfdier gebracht. Dit was heel verdrietig voor ons. Wij moesten niet alleen ons baasje missen. Maar ook onze vertrouwde omgeving. En dat op onze leeftijd. Bij binnenkomst ben ik nagekeken door de dierenarts wat ik goed toeliet. Nu is het zover dat ik op zoek mag naar een huisje. Heel fijn maar ook een beetje spannend.

Mijn karakter is lief, rustig en verlegen. Aaitjes krijgen vind ik stiekem wel fijn hoor. Al moet ik daar nog een beetje aan wennen. Ik vind ik het ook fijn als ik af en toe gekamd word. Want ik wil er tenslotte als een jonge god uit blijven zien.

Graag wil ik verhuizen naar een bovenwoning. Bij 1 of 2 rustige en geduldige baasjes. Met jong volwassenen vanaf circa 18 jaar kan ik samenwonen. Ik ben gewend om samen te wonen met andere katten. Daarom kan ik bij een andere sociale kat wonen die andere katten gewend is. Maar ik kan ook prima alleen in een huisje wonen. Mogelijk krijg ik een terugslag als ik bij je kom wonen. Houd je daar rekening mee? Want het is best ingrijpend als je op hoge leeftijd 2 keer moet verhuizen.

BELANGRIJK: Ik krijg medicijnen voor mijn hart en mijn schildklier. Deze eet ik makkelijk door mijn blikvoer. De medicatie moet ik de rest van mijn leven blijven slikken. De mensen van Zwerfdier kunnen je hier meer over vertellen.

Ben je gevallen voor mijn jeugdige uitstraling? En gun jij een kat op leeftijd nog een fijne oude dag? Dat vind ik heel fijn want ik wil graag naar een knus huisje toe. Wie weet zie ik je snel! Houd je er wel rekening mee dat ik verlegen overkom als je naar mij komt kijken? Kopje van Benny.

Benny   -   geplaatst

01-01-2001