Bibi zoekt een rustig huis met afgesloten tuin

“Ik ben een verlegen poes”

Mijn naam is Bibi en ik ben een klein zwart-wit poesje van 12 jaar. Mijn naam is van oorsprong Arabisch en betekent ‘dame’. Die naam is mij op het lijf geschreven, want ik ben een echt dametje.

In het huisje waar ik woonde kreeg ik niet genoeg aandacht. Daarom liep ik vaak op straat. Het was beter voor mij om bij Stichting Zwerfdier te gaan wonen. Eerst was ik bang en wilde geen contact. Dat duurde heel lang. Ik maakte geen vooruitgang in mijn socialisatie. Daarom mocht ik in het grote adoptieverblijf gaan wonen. Dat is heel goed voor mij geweest. Want inmiddels gaat het zo goed met mij dat ik op zoek mag naar een nieuw huisje. Dat vind ik zo fijn!

Mijn karakter is lief en rustig. Als je mij nog niet zo goed kent, ben ik verlegen en heel terughoudend. Maar als ik eenmaal goed aan je gewend ben, dan ben ik een enorme knuffelkont, leuk hè? Dan kan ik geen genoeg krijgen van alle aaitjes die je mij geeft.

BELANGRIJK: Graag wil ik naar een huisje met één of twee ervaren baasjes. Drukte vind ik niet fijn, dus daarom zoek ik een rustig huisje. Het is belangrijk dat mijn nieuwe baasjes rekening houden met mijn verlegen en terughoudende karakter. En dat zij ervaring hebben met katten zoals ik. Houd je er goed rekening mee dat ik in het begin een terugslag in mijn gedrag zal krijgen? En dat deze terugslag best een tijdje kan duren?

Aandacht is heel belangrijk voor mij. Als ik hele dagen alleen ben, word ik eenzaam en ongelukkig. Daarom wil ik graag dat mijn baasjes part-time werken. Zodat ik genoeg aandacht krijg. Houd je hier rekening mee als je mij in huis neemt?

Kinderen vind ik niet leuk. Daarom wil ik in een huisje zonder kinderen wonen. Ook met andere dieren wil ik niet samenwonen. Daarom wil ik de enige poes in huis zijn. Wel wil ik graag een tuin bij mijn huisje, zodat ik lekker naar buiten kan. Deze moet dan wel afgesloten zijn zodat ik niet weg kan lopen. De mensen van Zwerfdier lichten je goed in over hoe je je tuin kunt afsluiten.

Weet je waar je me heel gelukkig mee maakt? Met van die speciale blikjes kattenvoer, zoals gourmet. Of gekookte kip en liquid snack, daar ben ik ook dol op! Dat kan dan ook goed gebruikt worden om een vertrouwensband op te bouwen met mij.

BELANGRIJK: Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van de Vlietwaard in Alkmaar.

Ben jij het rustige, ervaren kattenbaasje dat ik zoek? Werk jij part-time? En wil jij dit mooie dametje heel gelukkig maken in jouw rustige huis? Als jij ook nog een fijne tuin hebt, aarzel dan niet en kom mij snel bewonderen. Houd je er wel rekening mee dat ik terughoudend overkom als je naar me komt kijken? Hopelijk tot gauw! Pootje van Bibi.

PS Tot ik een huisje gevonden heb, mag ik in het grote adoptieverblijf wonen.Bibi

Geslacht
Poes
Geboren
03-06-2009
Opname
01-09-2021
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Bibi

Bibi

Bibi

Bibi

Bibi

Bibi in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

Boefie     >