Billy zoekt een huis met een tuin

'Ik ben een speelse aanhankelijke knuffelkat'

Mijn naam is Billy. Maar ik noem mezelf Billy the Kid. Dat klinkt toch veel stoerder? Billy the Kid was een crimineel uit het Wilde Westen. Maar ik lijk helemaal niet op hem hoor. Daar ben ik veel te lief voor!

Mijn baasjes stonden mij af omdat zij helaas niet meer voor mij konden zorgen. Ik kreeg namelijk problemen met plassen. Dit is begonnen toen hun kindje begon te lopen. Waarschijnlijk heeft mij dat heel veel stress opgeleverd. De dierenarts heeft mij onderzocht en geopereerd. Ik ben volkomen zindelijk. Al mijn behoeftes doe ik keurig op de kattenbak. Nu gaat het weer goed met mij. Zo goed dat ik weer een nieuw passend huisje mag zoeken. Daar heb ik écht zin in!!

Mijn karakter is lief, aanhankelijk en speels. Ik kan heel goed alleen spelen. Maar weet je wat ik nog leuker vind? Samen met jou spelen! Apporteren vind ik zó leuk om te doen. Gooi een speeltje weg en ik kom het terug brengen. Leuk hè? Als je mij in huis neemt wordt het een vrolijke boel. Knuffelen vind ik fijn. Maar let op, ik wil niet te lang geaaid worden. Daarom is het fijn als mijn nieuwe baasjes mij kunnen ‘lezen’. Zodat ze zien wanneer ik er genoeg van heb.

Graag wil ik een rustig huisje bij een of twee volwassen baasjes. Baasjes die ervaring hebben in de omgang met katten. Kinderen vind ik niet leuk. Daarom wil ik in een huis zonder kinderen wonen. Het is van belang dat er ook geen oppaskinderen of buurtkinderen over de vloer komen. Andere katten vind ik niet leuk. Daarom wil ik graag als enig huisdier bij je wonen. Hoewel ik niet gewend ben om naar buiten te gaan, zoek ik toch een huis met een tuin. Daarin kan ik lekker ravotten. Omdat ik geen verkeer gewend ben zoek ik een huisje in een autoluwe buurt. Als ik voor het eerst naar buiten ga wil ik dat graag onder begeleiding doen. De mensen van Zwerfdier kunnen je vertellen hoe je dit het beste kunt aanpakken.

BELANGRIJK: Vanwege mijn blaas eet ik CD brokken. Dit zijn blaasbrokken. Gelukkig vind ik die brokjes lekker. Ook het speciale natvoer voor de blaas vind ik lekker. In mijn nieuwe huisje wil ik dit elke dag eten. Omdat ik onzindelijk ben geweest, moeten er in mijn nieuwe huis twee kattenbakken staan. De mensen van Zwerfdier kunnen je hierover goed voorlichten. 

BELANGRIJK: Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van de Landman in Koedijk.

Ben jij op zoek naar een lieve, speelse kat? Een kat die van boevenstreken houdt? Net als in het Wilde Westen? Dan zijn wij een match. Bel je snel voor een afspraak? Dan kunnen we elkaar snel ontmoeten. Knuffeltje van Billy (the Kid).

Billy

Geslacht
Kater
Geboren
01-03-2019
Opname
30-05-2022
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Billy

Billy

Billy

Billy in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Banou
Blazer     >