Bindy zoekt een huis met tuin

Na jaren van zwerven ben ik nu eindelijk van de straat. Ik hoef niet meer mijn kostje bij elkaar te scharrelen en te leven zonder liefdevolle aandacht van mensen. Dat voelt heel fijn! Daarom wil ik nu voor altijd in een knus huisje wonen.

Ruim drie jaar zwierf ik rond het huis van mijn vinder. In de schuur ben ik bevallen van drie kittens. Dit was geen goede leefomgeving voor ons. De VKA, Vermiste Katten Alkmaar, heeft ons gevangen en naar Stichting Zwerfdier gebracht. In het begin was ik erg schuw. Maar toen ik tot rust was gekomen, ging ik mij ontspannen. Mijn kittens hebben inmiddels fijne huisjes gevonden. Nu mag ook ik op zoek naar een liefdevol thuis.

Mijn karakter is rustig, lief en zelfstandig. Graag ga ik mijn eigen gangetje. Als ik geknuffeld word, vind ik dat fijn. Dan kroel ik in mijn mandje van genot. Maar LET OP: Ik heb ook een andere kant. Soms kan ik pittig uit de hoek komen. Dat gebeurt als ik gestrest ben door iets. Bijvoorbeeld door de aanwezigheid van andere katten of teveel drukte om mij heen. Dit is iets om serieus rekening mee te houden als je mij in huis neemt.

Graag zoek ik een huisje zonder andere dieren en zonder kinderen. Een tuin is een must voor mij. Speels ben ik niet. Ik ben dol op kipfilet. Hier kan je mij echt mee paaien. Leuk hè?

** BELANGRIJK ** Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van de Zaan in Heerhugowaard.

Kan jij mij dat liefdevolle thuis geven dat ik zo verdien? Dan vind ik het leuk als je binnenkort een afspraak met mij maakt. Dan kunnen we kijken of wij een klik hebben. En wie weet, mag ik dan wel bij jou komen wonen. Dat zou echt geweldig zijn! Kopje van Bindy.

Bindy   -   geplaatst

Geslacht
Poes
Geboren
01-04-2017
Opname
30-04-2020
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Bindy

Bindy

Bindy
<     Baloe
Chimny     >