Binkie zoekt een bovenwoning

Mijn naam Binkie doet vermoeden dat ik een hele stoere bink ben. Dat is natuurlijk ook zo maar ik ben vooral heel erg lief en zachtaardig.

Mijn baasjes hebben afstand van mij gedaan. Ik liep namelijk steeds weg van huis en zwierf dan maandenlang rond bij het Geestmerambacht. Er woonden kinderen in mijn huisje. Die vond ik niet leuk. Ze waren veel te druk voor mij. Het is waarschijnlijk dat ik wegliep om de drukte van de kinderen te ontwijken.

Voordat ik naar Stichting Zwerfdier verhuisde, heb ik tijdelijk gewoond op een bovenwoning. Hier had ik totaal geen interesse om naar buiten te gaan. Hier bij Zwerfdier ben ik ook altijd binnen. Daarom is er besloten dat ik op een bovenwoning mag wonen. Ten eerste omdat ik dat fijn vind. Ten tweede omdat ik zo niet kan gaan zwerven.

Belangrijk: Ik mag niet in een huisje met een tuin wonen. Houd je hier rekening mee als je mij in huis haalt?

Mijn karakter is lief, aanhankelijk en relaxed. Aandacht en knuffels kom ik graag bij je halen. Ik zit niet op schoot. Op de bovenwoning leefde ik met vier katten. Hier bij Zwerfdier loop ik ook los met andere katten. Ik kan dus heel goed samen met een andere rustige en sociale kat in een huisje samenwonen.

Heb jij een fijne bovenwoning, geen kinderen en eventueel een andere sociale kat? En vind jij mij een stoere Bink? Dan hoop ik je snel kennis met je te maken! Pootje van Binkie.

Binkie   -   geplaatst

Geslacht
Kater
Geboren
16-06-2014
Opname
09-01-2020
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Binkie

Binkie

Binkie
<     Antonius
Brownie     >