Biscuit zoek een huis met een afgesloten tuin of een bovenwoning met afgesloten balkon

“Ik ben een lieve vrolijke knuffelkater”

Hallootjes! Hier ben ik dan, katertje Biscuit (spreek uit als “biskwie”)! Ik ben het koekje van de week! Aantrekkelijk, lekker zacht en met een héérlijke nasmaak. Biscuit is niet mijn lievelingskoekje hoor. Dat is een eierkoek. Maar ja, dat is zo’n mondvol om uit te spreken hè. Biscuitje ‘bekt’ dan net effe wat lekkerder!

Mijn zwangere moeder zwierf moederziel alleen op straat. Zo kon het niet doorgaan. De VKA, Vermiste Katten Alkmaar, bracht haar naar Stichting Zwerfdier. Hier beviel zij van mij en mijn nestgenootjes. Wij hadden een mooie kraamtijd. Samen met mijn broertje ging ik naar een huisje. Dat ging een tijdje goed. Maar helaas werd ik dominant naar hem. Daarom woon ik nu weer bij Zwerfdier. Nu zoek ik een huisje voor mijzelf. Zín in!!

De schrijfster van de site vroeg of ik mijzelf wilde omschrijven. Nou, daar komt ie: Ik ben heel erg lief, vrolijk, gezellig, energiek, speels, dól op aandacht en knuffels en….zo kan ik nog wel even doorgaan, hihi. Als ik lekker gespeeld heb, relax ik heerlijk rustig in een mandje. En als ik geaaid word, draait mijn spinmotor op volle toeren. Zó lief. Ooh ja, ik ben dol op lekkere hapjes als liquid snack en natvoer natuurlijk. Daarvoor kan je mij ’s nachts wakker maken! Dat wil ik dan ook elke dag eten in mijn huisje.

Graag zoek ik een liefdevol en gezellig huisje. Dit kan bij een gezin met kinderen vanaf 12 jaar. Het is belangrijk dat de kinderen eerder met katten gewoond hebben. En dat zij mij met rust laten als ik eet, drink, slaap of geen zin heb in aandacht. Maar ik kan ook bij alleen volwassenen wonen hoor. Dat vind ik ook super. LET OP: Het is belangrijk dat ik veel aandacht krijg. Daarom wil ik dat mijn baasjes parttime werken. Houd je hier allemaal rekening mee?

Ik zoek een huis met een afgesloten tuin. Of een bovenwoning met afgesloten balkon. Het is namelijk belangrijk dat ik niet op straat kom. Dit is omdat ik doof ben (waarover later meer). Verkeer hoor ik niet en is daarom gevaarlijk voor mij. De mensen van Zwerfdier leggen je uit hoe je je balkon of tuin kunt afsluiten.

BELANGRIJK: Ik ben een witte kat (op een zwart streepje op mijn kopje na). Witte katten zijn vaak doof. Ik ben ook doof. Daarom ben ik nogal vocaal aanwezig. Nog een punt van aandacht zijn mijn oren. Deze kunnen in de zon verbranden. Dit zorgt voor schade aan mijn oren. Daarom moeten deze worden ingesmeerd als ik naar buiten ga. De mensen van Zwerfdier informeren je hierover.

Smul jij graag van een biscuitje? Maar vooral, pas ik in jouw huisje? Dat hoop ik echt! Dan kijken we samen naar Heel Holland Bakt: 1, 2,3 Bakken maar!! Gezellig met een kopje thee en een ‘koekje van eigen deeg’. Leuk, ik kan niet wachten! Knuffel van Biscuit.

Biscuit   -   gereserveerd

Geslacht
Kater
Geboren
27-06-2023
Opname
03-05-2024
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Biscuit

Biscuit

Biscuit

Biscuit

Biscuit in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Barbaros
Coda     >