Blanche zoekt een bovenwoning met afgesloten balkon

“Ik ben een aanhankelijke knuffelpoes ”

Mijn naam is Blanche. Blanche betekent wit. Als je mijn foto ziet snap je natuurlijk wel waarom ik zo genoemd ben. En nu heb ik ‘carte blanche’ gekregen om op zoek te gaan naar een huisje. Leuk hè?

Al een paar dagen zat ik bij mensen in een tuin. Zij zagen dat ik erg hongerig en mager was. Daarom ben ik naar Stichting Zwerfdier gebracht. De dierenarts heeft mij nagekeken. Hij zag dat ik problemen had met mijn schildklier. Daarom is mijn linker schildklier verwijderd. De operatie is geslaagd. Het gaat nu weer goed met mij. Zo goed, dat ik nu een nieuw fijn huisje mag zoeken.

Mijn karakter is makkelijk, lief en rustig. Mijn verzorgers vinden mij een zachtaardige knuffelkat. Altijd ben ik in voor een aaitje of een knuffel. Als er mensen mijn kamer binnen komen, kom ik meteen mijn mandje uit voor aandacht. Heerlijk vind ik dat. Lief hè?

Andere katten vind ik niet leuk. Daar wil ik niet mee samen wonen. Kleine kinderen vind ik ook niet leuk. Met kinderen vanaf circa 16 jaar kan ik wel samenwonen. Een rustig huisje is het fijnst voor mij. Houd je hier rekening mee als je mij in huis neemt?

BELANGRIJK: Graag zoek ik een bovenwoning met afgesloten balkon. Ik ben namelijk slechthorend. Daarom hoor ik de geluiden van het verkeer op straat niet. Dat is dus gevaarlijk voor mij. Een bovenwoning is goed genoeg voor mij. Want hier bij Zwerfdier ben ik zelden buiten te vinden. Het liefst lig ik gezellig binnen. De mensen van Zwerfdier kunnen je goed informeren hoe je het beste je balkon kunt afsluiten.

BELANGRIJK: Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van de Aletta Jacobsstraat in Alkmaar.

Heb jij die gezellige bovenwoning met afgesloten balkon waar ik niet vanaf kan springen? En ben jij op zoek naar een lieve knuffelpoes? Dan heb jij carte blanche voor een match met mij! Dus pak je telefoon voor een afspraak. Hopelijk ontmoet ik je dan snel. Knuffeltje van Blanche.

Blanche   -   geplaatst

01-10-2010