Blazer zoekt een huis met een ruime tuin

“Ik ben een bescheiden aanhankelijke kater”

Hi allemaal, mijn naam is Blazer. Je spreekt het uit zoals zo’n jasje, dus met een ‘ee’. Ik heb een heel mooi zwart-wit jasje, dus dat klopt goed. Anders klinkt het net of ik in de fanfare speel. Dat is dus niet de bedoeling. Niet vergeten hè?

Al ruim 3 jaar liep ik rond op de vindplaats. Omdat ik een probleem had met een van mijn oogjes, ben ik gevangen door VKA (Vermiste Katten Alkmaar). Zij hebben me naar Stichting Zwerfdier gebracht. Daar bleek dat mijn oogprobleem al oud is. Er zit een litteken op mijn oog, waarvan ik helemaal geen last heb. Toen ik hier kwam was ik bang en van slag. Dat heeft best een tijd geduurd. Maar inmiddels voel ik mij goed op mijn gemak. Nu mag ik op zoek naar een huisje, leuk hè?

Mijn karakter is bescheiden, rustig en aanhankelijk. Graag lig ik in een holletje van de krabpaal. Daar peuzel ik mijn lekkere hapjes op. Om daarna geknuffeld te worden. Maar ik loop ook graag lekker rond of lig in een open mandje. Waar ik geniet van de liefdevolle aandacht die ik krijg van de mensen.

Weet je wat zo leuk is? Als ik je eenmaal goed ken, en je doet mijn hand voor mij kopje, ga ik op mijn achterpootjes staan. Dan geef ik kopjes tegen je hand. Zó fijn vind ik het om je te zien! Mijn vaste verzorgers vinden mij dan ook een echte knuffelkat. Lief van mij hè?

Graag wil ik bij 1 of 2 ervaren, geduldige volwassenen in huis wonen. Ik wil niet in een huisje met kinderen wonen. Drukte vind ik namelijk niet fijn. In een nieuw huisje kan ik als enige kat wonen. Maar ik kan ook samenwonen met een andere sociale kat. Die moet dan geen vriendschap zoeken met mij. Want ik zoek geen andere katten op. Aan honden ben ik niet gewend, dus ik wil in een huisje zonder honden wonen. Houd je hier allemaal rekening mee als je mij in huis neemt?

BELANGRIJK: Na mijn harde leven op straat heb ik mij bij Zwerfdier enorm ontwikkeld. Ik laat mij fijn aaien door de mensen. Maar in een nieuwe huiselijke omgeving zal ik de eerste tijd weer moeten wennen. Dan zal ik weer een tijdje bang en van slag zijn. Daarom is het belangrijk dat mijn nieuwe baasjes ervaring hebben met katten met een rugzakje. Dat zij de rust, geduld maar vooral ook het begrip hebben waarom ik zo moet wennen. Tijdens mijn socialisatieproces bij Zwerfdier kreeg ik vaak liquid snack of Gourmet. Daar kan je mij echt mee paaien. Dit kun je dan ook goed gebruiken om mijn vertrouwen te winnen. Houd je hier allemaal serieus rekening mee als je mij in huis neemt?

LET OP: Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van de Kerkelaan in Koedijk.

Ben jij het geduldige kattenbaasje dat mij een fijn huisje kan bieden? Ook al duurt het misschien een tijdje voor ik bij je gewend ben? Want wie weet word ik bij jou ook wel een aanhankelijke knuffelkat. Als jij dan ook nog die heerlijke tuin hebt, wil ik je graag ontmoeten. Tot snel! Pootje van Blazer!

Blazer

Geslacht
Kater
Geboren
01-04-2019
Opname
15-04-2022
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Blazer

Blazer

Blazer

Blazer in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Billy
Bosco     >