Blixem zoekt een huis met afgesloten tuin bij baasjes met ervaring

Mijn uiterlijk doet vermoeden dat ik een hele stoere kater ben. Dat ben ik natuurlijk ook. Maar diep van binnen heb ik een klein hartje. Misschien ben jij het baasje dat mijn hart kan veroveren?

Twee jaar lang liep ik rond op de vindplaats. De mensen zagen dat ik er slecht uitzag. Zo kon het niet langer. Ik ben gevangen met een valkooi en naar Stichting Zwerfdier gebracht. Bij binnenkomst was verschrikkelijk bang en boos. Dit gedrag bleef zo. Toen ik kalmerende medicatie kreeg, begon het iets beter te gaan met mij. Toch bleef ik bang en boos. Toen is er besloten dat ik in het adoptieverblijf mocht wonen. Hier knapte ik zienderogen op!

Tijdens mijn zwerversleven vertrouwde ik geen mensen. Door de vrijheid in het adoptieverblijf, bouw ik dat vertrouwen op. Toch is het belangrijk dat mijn toekomstige baasjes de tijd en geduld hebben om een band met mij op te bouwen. Want als ik iets of iemand niet vertrouw, kan ik onbetrouwbaar zijn. Dan kan ik uithalen. Als ik jou vertrouw, kom ik zelf naar je toe. Dan laat ik mij over mijn kopje aaien en geniet daarvan. Als ik over mijn lijfje geaaid word vind ik dat fijn maar soms ook niet.

Als ik eenmaal een band met je heb opgebouwd, ben ik heel aanhankelijk. Dan loop ik als een hondje achter je aan. Helemaal als je lekkere hapjes hebt. Die eet ik uit je hand. Daar kan je mij echt mee paaien. Dit kan je gebruiken in mijn socialisatieproces. Leuk hè?

BELANGRIJK: In mijn nieuwe huisje wil ik een goed afgesloten tuin. Dit om te voorkomen dat ik weer ga zwerven. De mensen van Zwerfdier kunnen je hier goed over inlichten.

Andere katten vind ik niet leuk. Kinderen vind ik ook niet leuk. Daarom wil ik als enige kat in een huisje zonder kinderen wonen. Een of twee ervaren baasjes zijn ideaal voor mij.

** BELANGRIJK ** Ik mag niet geplaatst worden in de Hargewaard in Alkmaar.

Ben jij het ervaren kattenbaasje dat ik zoek? En, heb jij een afgesloten tuin? Dan hoop ik dat jij mijn hartje kan veroveren. Want na al die jaren op straat, ben ik toen aan een liefdevol thuis. Bel je snel? Kopje van Blixem.

P.s. Tot ik een huisje gevonden heb, mag ik in het grote adoptieverblijf wonen.

Blixem

Geslacht
Kater
Geboren
01-05-2014
Opname
29-04-2020
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Blixem

Blixem

Blixem

Blixem in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Bingo
Boris     >