Blixem zoekt een huis met tuin bij baasjes met ervaring

“Ik ben een knuffelkater met pit”

Weet je waarom ik Blixem ben genoemd? Omdat ik zo’n mooie bliksemschicht op mijn rechterflank heb. Kijk maar op de foto. Bijzonder hè?!

Twee jaar lang liep ik rond op de vindplaats. De mensen zagen dat ik er slecht uitzag. Zo kon het niet langer. Ik ben gevangen met een valkooi en naar Stichting Zwerfdier gebracht. Bij binnenkomst was ik verschrikkelijk bang en boos. Dit gedrag bleef zo. Na kalmerende medicatie, ging het iets beter met mij. Toch bleef ik bang en boos. Toen is er besloten dat ik in het adoptieverblijf mocht wonen. Hier knapte ik zienderogen op. Inmiddels zit ik weer goed in mijn vel!

Tijdens mijn zwerversleven vertrouwde ik geen mensen. Door de vrijheid in het adoptieverblijf, bouwde ik dat vertrouwen op. Toch is het belangrijk dat mijn toekomstige baasjes ervaring hebben in kattengedrag. Dat zij de tijd en geduld hebben om een band met mij op te bouwen. Want in een nieuw huisje zal ik opnieuw moeten wennen. Als ik iets of iemand nog niet ken of vertrouw, kan ik onbetrouwbaar zijn. Dan haal ik soms uit. Houd je hier goed rekening mee als je mij in huis neemt?

Als ik eenmaal een vertrouwensband met je heb opgebouwd, ben ik heel aanhankelijk. Dan loop ik achter je aan in de hoop aandacht en aaitjes te krijgen. Knuffelen kan ik dan ook als de beste. Soms lig ik zelfs bij de mensen op schoot! Dat vind ik heerlijk knus. Dol ben ik op lekkere hapjes zoals kattensnoepjes of kittenbrokjes. Die eet ik uit je hand. Daar kan je mij echt mee paaien. Dit kan je gebruiken in mijn socialisatieproces. Leuk hè? Blikvoer wil ik elke dag eten. Dat vind ik heerlijk.

Graag wil ik een tuin met schutting bij mijn huisje. Omdat ik lang heb gezworven, is het belangrijk dat ik lang binnen word gehouden om te wennen. Het is van belang dat ik in een rustige buurt woon.

Andere katten en kinderen vind ik niet leuk. Daarom wil ik als enige kat in een huisje zonder kinderen wonen. Een of twee ervaren baasjes zijn ideaal voor mij. Het is fijn als mijn baasjes regelmatig thuis zijn om mij aandacht te geven en mij te laten wennen.

** BELANGRIJK ** Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van de Hargewaard in Alkmaar.

Ben jij het ervaren kattenbaasje dat ik zoek? En, heb jij een fijne tuin met schutting in een rustige buurt? Dan hoop ik dat jij mijn bliksemschicht wil zien. Want na al die jaren op straat, ben ik toe aan een liefdevol thuis waar ik heerlijk verwend word. Kopje van Blixem.

P.s. Tot ik een huisje gevonden heb, mag ik in het grote adoptieverblijf wonen.

Blixem

Geslacht
Kater
Geboren
01-05-2014
Opname
29-04-2020
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Blixem

Blixem

Blixem

Blixem

Blixem in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Bentley
Eljo     >