Boaz zoekt een huis met een tuin

“Ik ben een lieve rustige kater”

Hi allemaal, ik ben Boaz. In straattaal betekent mijn naam ‘Cool’. Nou ik ben een echte ‘Cool Cat’, dus die naam is mij op het lijf geschreven! Cool hè?

Via een uitwisselingsprogramma met Stichting Kitten en Co (ja, ook bij ons katten komt dit voor), kwam ik bij Stichting Zwerfdier terecht. Ik heb een tijdje in een huisje gewoond. Maar daar bleek dat ik beter de enige kat in huis kan zijn. Daarom ben ik weer bij Zwerfdier komen wonen. Nu wil ik een huisje helemaal voor mijzelf alleen. Dat lijkt me super cool!

Mijn karakter is lief en rustig. Wel ben ik eerst wat verlegen. Daarom kijk ik eerst de kat even uit de boom als je bij mij op bezoek komt. Maar zodra ik goed aan je gewend ben, ben ik een aanhankelijke kat. Heerlijk vind ik het om geaaid te worden. Dan ga ik lekker liggen kronkelen. Ook geef ik spinnend kopjes en vraag om aandacht. Bij mijn vorige baasjes lag ik zelfs op bed. Zó dol was ik op ze. Lief hè?

Het liefst woon ik bij 1 of 2 ervaren, rustige baasjes die ervaring hebben met katten zoals ik. Baasjes die mij de tijd geven om mijn verlegenheid te overwinnen. Kinderen houd ik niet van. Dus ik wil in een huisje zonder kinderen wonen. Daarom wil ik ook niet dat er oppas- of buurtkinderen in huis komen. Houd je hier rekening mee als je mij in huis neemt?

Andere dieren houd ik niet van. Daarom wil ik als enige kat in een huisje wonen. Omdat ik nogal ondernemend ben moet er wel een heerlijke tuin zijn bij mijn nieuwe huisje. Dan kan ik lekker buiten op onderzoek uit gaan. Want daar ben ik dol op.

Ben jij dat ervaren, geduldige baasje dat deze ‘Coole Cat’ een heerlijk huis wil geven? Dat mij de tijd geeft om mijn verlegenheid te overwinnen? En dat die oh zo belangrijke tuin heeft? Dan hoop ik je gauw te mogen begroeten! Houd je er rekening mee, dat ik niet direct op je af kom rennen? Tot snel! High five van Boaz!

Boaz   -   gereserveerd

Geslacht
Kater
Geboren
01-12-2021
Opname
09-02-2023
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Boaz

Boaz

Boaz

Boaz in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Bella
Dobby     >