Bob zoekt een huis met een tuin.

Ik ben kater Bob en ik heb de mooiste witte snorharen die je je maar kan voorstellen. Kijk maar naar de foto’s! Hier mijn verhaal.

Heel lang liep ik buiten te zwerven. Elke dag kreeg ik eten van een lieve buurtbewoner. Daar ben ik haar heel dankbaar voor. Zij was met mij begaan en vond dat het over moest zijn met mijn zwervende bestaan. Ik verdien namelijk een goede toekomst in een veilig huisje. Er werd besloten dat ik naar Stichting Zwerfdier mocht verhuizen. Omdat ik mij niet liet pakken, is er een vangkooi geplaatst. Daarin stond een lekker hapje en zodoende liep ik daar makkelijk in. Nu zit ik veilig binnen en word ik goed verzorgd. De dierenarts heeft mij nagekeken en ik ben naar de tandarts en manicure geweest.

In het begin van mijn verblijf was ik erg schuw en bang. Maar inmiddels gaat het iets beter met mij. Maar terughoudend ben ik nog steeds. Soms blaas ik naar mijn verzorgers maar ik laat mij al wel voorzichtig aaien. Ze zien dat ik daarvan geniet. Toch zal ik in een nieuw huisje veel tijd en geduld nodig hebben om weer te wennen aan een huiselijk leven.

Nu denk ik na over mijn toekomst. Het liefste woon ik in een rustig huisje waar ik het enige dier ben. Kinderen vind ik niet leuk, rustige mensen wel. Als je naar mij komt kijken, houd je er dan rekening mee dat ik terughoudend kan reageren? Ik mag niet geplaatst worden in de omgeving van Koedijk.

Ik hoop dat mijn verhaal jouw belangstelling heeft gewekt. En misschien ben jij wel diegene die mij dat fijne huisje kan bieden dat ik zo verdien. Kom je binnenkort eens naar mij kijken? Lieve groetjes van Bob.

Bob   -   geplaatst

Geslacht
Kater
Geboren
01-01-2013
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
?
Bob
<     Amaja
Hanna     >