Bobbi zoekt een rustig huisje met tuin

“Ik ben een verlegen poes”

Als je mijn naam hoort, denk je misschien wel dat ik een kater ben. Mijn naam is namelijk Bobbi. Maar een kater ben ik écht niet hoor. Wel een hele mooie cypers-bruine poes met deze bijzondere naam. Leuk hè?

Omdat ik in het huisje waar ik woonde niet gelukkig was, ben ik bij Stichting Zwerfdier komen wonen. In mijn huisje was het namelijk veel te druk. En daarom leefde ik daar eigenlijk meer buiten dan binnen. Nu mag ik op zoek naar een héél rustig huisje. Daar kan ik dan weer gewoon lekker binnen leven, dat lijkt me heerlijk!

Mijn karakter is lief en rustig. Maar ik ben wel verlegen, bang en heel terughoudend. Ook ben ik erg schrikachtig. Als ik schrik van iets, zoek ik snel een veilig plekje. Maar als ik je eenmaal vertrouw, ben ik een echte knuffelkont, leuk hè?

BELANGRIJK: Graag wil ik naar een heel rustig huisje met een of twee ervaren baasjes. Ik houd namelijk helemaal niet van drukte. Het is belangrijk dat mijn nieuwe baasjes rekening houden met mijn verlegen en terughoudende karakter. En dat zij ervaring hebben met katten zoals ik. Ook is het belangrijk dat mijn baasjes regelmatig thuis zijn. Kleine kinderen vind ik veel te druk. Maar bij een gezin met jong volwassenen vanaf 18 jaar wil ik wel wonen. Wel moeten zij dan weten hoe zij met een verlegen poes om moeten gaan. Houd je hier goed rekening mee als je mij in huis haalt?

Met andere dieren wil ik absoluut niet samenwonen. Daarom wil ik de enige poes in huis zijn. Een tuin bij mijn huisje is wel fijn zodat ik lekker naar buiten kan.

Weet je waar je me heel gelukkig mee maakt? Met van die speciale blikjes kattenvoer, zoals gourmet. Daar ben ik namelijk dol op! Dat kan dan ook goed gebruikt worden om een vertrouwensband op te bouwen met mij.

Ben jij het rustige, ervaren kattenbaasje dat ik zoek? En wil jij me gelukkig maken in jouw rustige huis? Als jij ook nog een fijne tuin hebt, maak dan snel een afspraak en kom mij bewonderen. Houd je er rekening mee dat ik heel terughoudend overkom als je naar me komt kijken? Hopelijk tot gauw! Pootje van Bobbi.Bobbi   -   geplaatst

Geslacht
Poes
Geboren
12-09-2016
Opname
29-11-2021
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Bobbi

Bobbi

Bobbi
<     Blixem
Caesar     >