Boef wil graag samen met Bella naar een huisje

Bella en ik zijn geboren op het mooie Curacao. Daar waren wij vier pootjes op een buik. Nu wonen wij in Nederland en nog steeds zijn wij onafscheidelijk. Daarom willen wij graag samen naar een nieuw huisje.

Ons baasje heeft afstand van ons gedaan omdat wij niet meer de zorg kregen die wij nodig hadden. In Curacao woonden wij in een huis met veel katten en honden. In Nederland woonden wij samen en zijn dus lange tijd geen andere dieren gewend. Bij Zwerfdier vind ik andere katten helemaal niet leuk.

Mijn karakter is lief, aanhankelijk en nieuwsgierig. Ik vind mensen heel leuk. Als het even kan vraag ik om aandacht of wil ik op schoot. Dan wil ik geknuffeld en geaaid worden. Ik ben dan ook een gezellige en makkelijke kat. In mijn vorige huis kwam ik graag in de tuin. Maar ik bleef altijd dicht bij huis. Kinderen ben ik niet gewend, die vind ik ook niet leuk. Daarom wil ik in een huis zonder kinderen wonen.

Bella en ik zijn echte vriendjes van elkaar. Wij verschillen duidelijk van karakter. Ik ben de voortrekker en de durfal. Bella is meer bescheiden en verlegen. Zodoende vullen wij elkaar mooi aan. Leuk hè?

Heb jij een huis met een tuin, geen kinderen en geen andere dieren? En vind jij het leuk om een lieve kater en poes een warm huis te geven? Dan ben je van harte welkom om ons te ontmoeten. Dan zal ik je van harte verwelkomen. Groetjes van Boef (en Bella natuurlijk).

Boef   -   geplaatst

Geslacht
Kater
Geboren
01-06-2016
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Boef

Boef

Boef
<     Bella
Boender     >