Boef wil graag samen met Bella naar een huisje

Bella en ik zijn geboren op het mooie Curaçao. Daar waren wij vier pootjes op een buik. Nu wonen wij in Nederland en nog steeds zijn wij onafscheidelijk. Daarom willen wij graag samen naar een nieuw huisje.

Wij wonen voor de tweede keer bij Stichting Zwerfdier. Ons eerste baasje heeft afstand van ons gedaan omdat wij niet meer de zorg kregen die wij nodig hadden. In Curaçao woonden wij in een huis met veel katten en honden. In Nederland woonden wij als enige dieren in een huis. Dat was veel prettiger voor ons. In ons tweede huisje bleek ons baasje allergisch te zijn voor katten. Dat was heel jammer want wij hadden het daar goed naar onze zin.

Mijn karakter is lief, aanhankelijk en nieuwsgierig. Ik vind mensen heel leuk. Als het even kan vraag ik om aandacht of wil ik op schoot. Dan wil ik geknuffeld en geaaid worden of gezellig met ze spelen. Ik ben dan ook een gezellige en makkelijke kat. Nieuwsgierig en ondernemend ben ik ook. Graag duik ik in of op kasten. Wil je hier rekening mee houden als je mij in huis neemt? In mijn vorige huis kwam ik graag in de tuin. Maar ik bleef altijd dicht bij huis.

Kinderen ben ik niet gewend, die vind ik ook niet leuk. Daarom wil ik in een huis zonder kinderen wonen. Van andere dieren trek ik mij niet zoveel aan. Toch wil ik alleen met Bella in een huisje wonen, als enige dieren.

Bella en ik zijn echte vriendjes van elkaar. Wij verschillen duidelijk van karakter. Ik ben de voortrekker en de durfal. Bella is meer bescheiden en verlegen. Zodoende vullen wij elkaar mooi aan. Leuk hè?

Heb jij een huis met een tuin, geen kinderen en geen andere dieren? En vind jij het leuk om een lieve kater en poes een warm huis te geven? Dan ben je van harte welkom om ons te ontmoeten. Dan zal ik je van harte verwelkomen. Groetjes van Boef (en Bella natuurlijk).

Boef   -   geplaatst

Geslacht
Kater
Geboren
01-06-2016
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Boef

Boef

Boef

Boef

Boef

Boef
<     Biep
Britty     >