Boefie zoekt een huis met een tuin

“Ik ben een lieve rustige poes”

Mijn naam is Boefie. Met mijn mooie zwarte manen zie ik eruit om te gappen! Daarom past die naam zo goed bij mij, leuk hè?

Mijn baasje bracht mij naar Stichting Zwerfdier, omdat er tussen ons geen klik meer was. Nu mag ik op zoek naar een nieuw huisje.

Mijn karakter is lief, rustig en verlegen. Bij Zwerfdier lig ik voornamelijk in een krabholletje. Daarin voel ik mij veilig. Dan vind ik het fijn als mensen mij rustig benaderen. Er is niets fijner dan lekker door jou geaaid te worden. Als jij met mij knuffelt, rollebol ik in mijn mandje. Soms geeft ik zelfs likjes op jouw hand. Dat zul je wel merken als je mij in huis neemt. Soms lag ik bij mij vorige baasje op schoot. Dat vond ik knus.

BELANGRIJK: Ik heb veel behoefte aan aandacht. Soms wilde ik dat ook wel eens ’s nachts. Daarom wil ik graag overdag genoeg aandacht. Zodat ik ’s nachts lekker kan slapen. Het is daarom belangrijk dat mijn nieuwe baasjes parttime werken. Houd je hier serieus rekening mee als je mij in huis neemt?

Graag wil ik naar een huisje met een of twee ervaren, geduldige baasjes. Aan kinderen ben ik niet gewend. Dus ik wil niet in een huisje met kinderen wonen. Met andere dieren kan ik niet goed opschieten. Laat mij maar fijn als enige poes in een huisje wonen. Wel wil ik een tuin bij mijn huisje zodat ik fijn naar buiten kan.

BELANGRIJK: Omdat ik last van blaasgruis heb, móét ik blaasbrokken eten. Dit moeten C/D-brokken van Hills zijn. Het is zeer waarschijnlijk dat ik mijn hele leven dieetvoer moet blijven eten. Daarnaast mag ik ook gewoon lekker natvoer eten. Maar eigenlijk vind ik brokjes het lekkerst. De mensen van Zwerfdier kunnen je alles vertellen over mijn speciale dieet.

BELANGRIJK: Vanwege mijn mooie lange zwarte manen heb ik een goede vachtverzorging nodig. Gelukkig heb ik er geen moeite mee als mijn vacht gekamd wordt. De mensen van Zwerfdier kunnen je hierover alles vertellen.

LET OP: Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van de Rottumstraat in Alkmaar.

Ben jij op zoek naar een lieve knuffelkat? Werk jij parttime? En vind jij het geen probleem dat ik op een speciaal dieet zit? Als ik dan af en toe ook nog eens een frisse neus kan halen, wil ik je dolgraag ontmoeten. Want ik wil heel graag in een fijn huisje gaan wonen. Waar ik veel aandacht en knuffels krijg. Tot gauw hoop ik! Kopje van Boefie.

Boefie

Geslacht
Poes
Geboren
09-05-2012
Opname
05-04-2022
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Boefie

Boefie

Boefie

Boefie

Boefie in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Bibi
Bosco     >