Boender zoekt een huisje met een tuin

Ooit zo’n grote stoere kater gezien als ik? Dat is alleen maar uiterlijke schijn. Want ik ben eigenlijk het type ‘ruwe bolster, blanke pit’.

Een jaar lang liep ik rond in een woonwijk. Toen de mensen zagen dat ik gewond was, ben ik gevangen door de Dierenambulance. Bij Zwerfdier liet ik mij goed behandelen en nakijken. Mijn vacht had een grote klit en zat vol met teken. Achter mijn oor had ik een grote wond. De teken zijn verwijderd en mijn vacht is geschoren. De wond is inmiddels helemaal dicht. Nu ben ik weer gezond en wel en maak ik plannen voor de toekomst.

Mijn karakter is rustig en relaxed. Aandacht van mensen, mits dat rustig gebeurt, vind ik fijn. Ondanks dat ik het in mijn zwerversleven niet gewend was, vind ik het fijn om geaaid te worden. Ik geniet ervan. Een huisje bij rustige mensen past het beste bij mijn karakter. Kinderen ben ik niet gewend, die zijn te druk voor mij. Van andere dieren trek ik mij niet zoveel aan, ik ga mijn eigen gangetje. Een tuin is heel belangrijk voor mij.

Let op: Mijn nieuwe huisje mag absoluut niet in de Spoorbuurt in Alkmaar zijn.

Val jij voor het type ‘ruwe bolster, blanke pit’? En, heb jij een rustig huisje met tuin zonder kinderen? Maar bovenal, gun jij een kat die lang op straat heeft geleefd, een veilig en warm thuis? Dan ben ik de perfecte kat voor jou. Kom je snel eens naar mij kijken? Ik verheug mij alvast. Dáág! Groetjes van Boender.

Boender   -   geplaatst

Geslacht
Kater
Geboren
26-04-2011
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Boender

Boender

Boender
<     Boef
Cheetah     >