Bonbon zoekt een huis met tuin

“Ik ben een lieve knuffelpoes”

Hallootjes, ik ben poes Bonbon. Wie houdt er nu niet van een lekkere bonbon? Je hebt ze in alle soorten en maten. Je kunt het zo gek niet bedenken. Maar, ík ben een unieke bonbon. Je kunt mij namelijk niet eten. Maar ik ben wél om op te v.eten!

Mijn baasje kon helaas niet meer voor mij zorgen. Daarom ben ik naar Stichting Zwerfdier gebracht. Nu woon ik hier alweer een tijdje. Steeds droom ik over een eigen huisje. Dat is een mooie wensdroom. Hopelijk komt deze binnenkort wel uit!

Mijn karakter is lief, rustig en makkelijk. Ook ben ik bescheiden in de omgang. Mijn verzorgers zijn dol op mij. En ik ben dol op hen. Zij aaien mij graag over mijn fluweelzachte vacht. Daar geniet ik van. Ook ben ik relaxed. Gezelligheid van mensen vind ik fijn. Maar ik ga ook lekker mijn eigen gang en vermaak mijzelf prima. Lief van mij hè?

Graag zoek ik een huis met een tuin. Dit hoeft geen grote tuin te zijn hoor. Want zo vaak kom ik niet buiten. Dus heel avontuurlijk ben ik niet. Wat ik wel fijn vind is de zon. Heerlijk vind ik het als die op mijn bolletje schijnt. Dat is echt genieten!

Of ik andere dieren leuk vind, weet ik nog niet. Met kinderen ga ik sociaal om. Daarmee kan ik dus samenwonen. Maar dan is het wél belangrijk dat zij eerder met katten gewoond hebben. Graag wil ik dat zij mij met rust laten als ik eet, drink, slaap of geen zin heb in aandacht. Houd je hier rekening mee als je mij in huis haalt?

LET OP: Ik mag niet worden geplaatst in de buurt van de Mesdaglaan in Alkmaar.

Ben jij benieuwd hoe een bonbon eruit ziet die je niet kunt eten? Maar vooral, ben jij benieuwd hoe ik het in echt ben? Dan hoop ik dat jij snel bij mij komt kijken. En dat jij mijn wensdroom laat uitkomen. Want ik wil graag naar een fijn huisje toe! Liefs van Bonbon.

Bonbon

Geslacht
Poes
Geboren
28-03-2022
Opname
23-08-2023
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Onbekend
Bonbon

Bonbon

Bonbon

Bonbon in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Bella
Chico     >