Bounty zoekt een huis met een tuin

“Ik ben een lieve gezellige kater”

Hi allemaal, mijn naam is Bounty. Net als die lekkere chocoladereepjes ben ik donker en licht gekleurd. Daarom ben ik zo genoemd, leuk hè?

Mijn baasje bracht mij naar Stichting Zwerfdier omdat ik thuis plaste. Waarom ik dat deed, weet ik eigenlijk niet. Misschien was het gewoon te druk in mijn huisje. Want daar woonde ik met 2 andere katten. Bij Zwerfdier ben ik volkomen zindelijk. Hier doe ik alles keurig netjes op de kattenbak. Nu mag ik op zoek naar een fijn huisje helemaal voor mijzelf alleen. Heerlijk hè?

Mijn karakter is lief, aanhankelijk en gezellig. Als er mensen in de kamer zijn, voel ik mij fijn. Maar ik doe ook lekker mijn eigen ding. Jagen is er één van. Ik ben tenslotte een echte kat. Daar heb ik wel een tuin voor nodig. Dus bij mijn nieuwe huisje moet zeker een tuin zijn. Buiten zijn is heel belangrijk voor mij.

Het liefst woon ik bij 1 of 2 ervaren volwassenen die mij lekker mijn eigen gang laten gaan. Van kinderen en andere dieren houd ik niet. Daarbij wil ik niet wonen. Laat mij maar lekker als enige kat in een huisje wonen.

BELANGRIJK: Vanwege mijn blaas moet ik blaasbrokken eten. Daarnaast wil ik ook graag natvoer eten. Daar ben ik dol op. Omdat ik onzindelijk ben geweest moeten er in mijn nieuwe huisje wel 2 kattenbakken staan. De mensen van Zwerfdier kunnen je hierover goed voorlichten.

LET OP: Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van de Jonkstraat in Alkmaar.

Ben jij het baasje dat deze lekkere jongen een heerlijk leventje wil geven? En dat die oh zo belangrijke tuin heeft zodat ik vaak naar buiten kan? Kom me dan maar gauw bewonderen! Kopje van Bounty!

Bounty

Geslacht
Kater
Geboren
23-09-2019
Opname
23-08-2022
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Bounty

Bounty

Bounty in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Bosco
Cake     >